Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Ξέρουμε τι σημαίνει εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε»

Α. Δημητρίου: «Ξέρουμε τι σημαίνει εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε»


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για Βιέννη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σημαντικός αγώνας για εμάς, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε μία δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε τα βαθμολογικά δεδομένα και ξέρουμε τι σημαίνει εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε. Βέβαια, είναι εύκολο να το λες, στην πράξη περιμένουμε ότι θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας πολύ απαιτητικός και όπως λέει ο προπονητής πολλές φορές, θα χρειαστεί να είμαστε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το βαθμολογικό κέρδος.

Ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων: «Είναι 2.500 φίλαθλοι, όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Είχαμε ζητήσει επιπλέον εισιτήρια και έχουν παραχωρηθεί από τη Ραπίντ για θέσεις που παρακολουθούν τον αγώνα όρθιοι θεατές. Είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός και θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια στο γήπεδο».

Για τις ανανεώσεις και τα συμβόλαια που λήγουν: «Η διαδικασία με τα συμβόλαια που εκπνέουν βρίσκεται σε εξέλιξη. Θέλουμε αθόρυβα να χειριζόμαστε αυτό το θέμα, να μην μιλούμε δημόσια για αυτό το ζήτημα. Θεωρούμε ότι αυτός είναι ο τρόπος που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο. Όπως αθόρυβα ανανεώθηκαν Κουλιμπαλί και Εβάντρο θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και με τους υπόλοιπους παίκτες».