Home TOP NEWS Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι θα πραγματοποιήσουν σήμερα(17/01) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενόψει της αναμέτρησης με την Ανόρθωση για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τον αγώνα με την ΑΕΚ και από την Πέμπτη η προσοχή έχει στραφεί αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Στόχος είναι μια πειστική εμφάνιση και η κατάκτηση της νίκης που θα διατηρήσει την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, μετά και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, στοιχείο που οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην «Κυρία», με σκοπό να φτάσουν σε ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Σεμέδο και στον απόντα Ουζόχο, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Φαμπιάνο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα μεταβεί αύριο το απόγευμα στο ΓΣΠ για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση.