Home TOP NEWS Την «βρίσκει» κόντρα στις πρώην του!

Την «βρίσκει» κόντρα στις πρώην του!

Ο Άγγελος Ανδρέου έβαλε ξανά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, «κλειδώνοντας» τη νίκη της Ομόνοια με το τελικό 3-0 απέναντι στην ΕΝΠ και επιστρέφοντας στα γκολ μετά από πέντε μήνες.

Αξιοσημείωτο είναι πως και τα δύο τέρματα που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί απέναντι σε πρώην ομάδες του. Το πρώτο ήρθε στο ντεμπούτο του με τα πράσινα, κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού — την ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Το δεύτερο καταγράφηκε απέναντι στην ΕΝΠ, στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός από την ΑΕΛ.

Με άλλα λόγια, κάθε φορά που ο 24χρονος ακραίος επιθετικός βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα, το έκανε απέναντι σε μια ομάδα που αποτέλεσε κομμάτι της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.