Home TOP NEWS Στο γήπεδο που έλαμψε, θα ψάξει κι άλλα γκολ!

Στο γήπεδο που έλαμψε, θα ψάξει κι άλλα γκολ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Cyprus League by Stoiximan, με εκτός έδρας αποστολή απέναντι στον Άρη στη Λεμεσό.

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν ο Ράιαν Μαέ, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και στο παιχνίδι του Σαββάτου, έχοντας ως στόχο να βρει ξανά δίχτυα στην ίδια έδρα όπου είχε πρωταγωνιστήσει.

Παράλληλα, ο Μαέ προέρχεται από ακόμη μία γεμάτη εμφάνιση, καθώς στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κατέγραψε τρεις ασίστ και ένα γκολ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στόχος του είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να συμβάλει καθοριστικά ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει σε ακόμη μία σημαντική νίκη.