Home TOP NEWS Κάτι χρωστά στον εαυτό της και στον κόσμο της

Κάτι χρωστά στον εαυτό της και στον κόσμο της

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το τρίτο φετινό «αιώνιο» ντέρμπι, γνωρίζοντας πολύ καλά τη σημασία της αναμέτρησης.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στον Αποέλ, η ομάδα μας δεν πήρε αυτό που άξιζε. Στο πρώτο ματς είδε τη νίκη να της γλιστρά μέσα από τα χέρια στην τελευταία φάση, ενώ στο δεύτερο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα η οποία ήρθε και πάλι στα τελικά στάδια του αγώνα. Αυτά τα αποτελέσματα λοιπόν αφήνουν ένα ανοιχτό… λογαριασμό.

Γι’ αυτό και το επερχόμενο ντέρμπι αποκτά ξεχωριστή σημασία. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο τη φετινή σεζόν, μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη για τον τίτλο.

Την ίδια στιγμή, ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών», δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Το ΓΣΠ αναμένεται να πάρει φωτιά και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές προς τον στόχο.

Το μόνο που απομένει είναι οι παίκτες να μπουν στο γήπεδο με πίστη, πάθος και αποφασιστικότητα. Να παίξουν για τους ίδιους, για τον κόσμο και για το μεγάλο στόχο. Γιατί σε τέτοια παιχνίδια δεν μετρά μόνο η τακτική μετρά και η καρδιά.