
Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται πλέον επί πολωνικού εδάφους, καθώς η αποστολή της ομάδας έφτασε στο Κιέλτσε, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν στην Πολωνία μέχρι τις 10 Ιουλίου, με τον Χένινγκ Μπεργκ και το τεχνικό του επιτελείο να ανεβάζουν καθημερινά τους ρυθμούς των προπονήσεων, με στόχο να προετοιμάσουν την ομάδα για τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν.
Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής, το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δημοσίευσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας στιγμές από το ταξίδι της ομάδας. Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα από την αναχώρηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αλλά και από την άφιξη της αποστολής στο Κιέλτσε, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη του πιο απαιτητικού κομματιού της προετοιμασίας.
Δείτε το βίντεο:









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





