Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Μάριου Αργυρίδη μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ

Οι τοποθετήσεις του Μάριου Αργυρίδη μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Μάριος Αργυρίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet μετά το τέλος του αγώνα Σούπερ Καπ το οποίο κατέκτησε η ομάδα μας επικρατώντας της Ανόρθωσης με 3-1 σετ.


Οι δηλώσεις:

“Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για το παιχνίδι της. Κακή παρένθεση τα αντικείμενα στο τέλος, ας μείνουμε στην γιορτή και την κατάκτηση του 8ου Σούπερ Καπ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Νομίζω είναι ακόμα ένας σημαντικός τίτλος για το σωματείο, ο πρώτος τίτλος για την φετινή χρονιά, Να ευχηθούμε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και στο τέλος να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Επίσης να πω ότι λυπόμαστε πολύ γιατί τραυματίστηκε ο ένας ο ξένος πετοσφαιριστής μας, ο Τυνήσιος, ευχόμαστε γρήγορα να είναι καλά.”

Αν υπάρχει πρόθεση για να αντικατασταθεί ο πετοσφαιριστής: “Πρέπει να δούμε τι χρειάζεται, αν χρειάζεται να πάμε σε αντικατάσταση θα πάμε, αλλά πρέπει πρώτα να δούμε τον τραυματισμό του πετοσφαιριστή μας και μετά να αποφασίσουμε.”

Για την χρονιά στην πετόσφαιρα και στα άλλα αθλήματα: “Πιστεύω ότι, θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Η πετόσφαιρα μας έμαθε να παίρνει κάθε χρόνο τίτλους. Νομίζω όμως και στα υπόλοιπα αθλήματα θα είμαστε ανταγωνιστικοί.”

Δείτε το βίντεο: