
Χρειάστηκε να ιδρώσει, αλλά τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης τα κατάφερε, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η “βασίλισσα” κέρδισε στην παράταση την Κασίμα Άντλερς με 4-2, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ στον τελικό. Σε ολόκληρη τη διοργάνωση σημείωσε τέσσερα γκολ και αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Το συγκεκριμένο τρόπαιο κατέκτησαν και πριν δύο χρόνια οι “μερένχες”, που κυνηγούν την Μπαρτσελόνα που έχει τρεις κατακτήσεις.
Δείτε ακόμη: Πως οι δύο ομάδες είχαν φτάσει στον τελικό
Το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπενζεμά, όμως οι Ιάπωνες με δύο γκολ του Γκάκου Σιμπασάκι σε 44′ και 52′ έφτασαν στην ανατροπή. Με τη συμμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ρονάλντο πέτυχε το 2-2 από το σημείο του πέναλτι και παρά τις ευκαιρίες από τις δύο ομάδες που ακολούθησαν καμία δεν έφτασε σε τρίτο γκολ. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου ο Ρονάλντο με γκολ στο 98′ έδωσε ξανά προβάδισμα στη Ρεάλ και στο 104′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Τα στιγμιότυπα του μεγάλου τελικού και τα πανηγύρια:
Ακόμη, δείτε τι έγινε στο παιχνίδι όπου κρίθηκε η 3η θέση:
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)