Home SPORTS NEWS Άρμστρονγκ: «Έχω υπάρξει και καλύτερα»

Άρμστρονγκ: «Έχω υπάρξει και καλύτερα»


Ο Λανς Άρμστρονγκ, ο κάποτε κορυφαίος αθλητής στον κόσμο και άνθρωπος-πρότυπο, έμπνευση για εκατομμύρια κόσμο, πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη σοκ πως ήταν χρήστης απαγορευμένων ουσιών, σε γκαλά, στο Όστιν του Τέξας για την φιλανθρωπική οργάνωση του, Livestrong.

Ο Άρμστρονγκ, έκανε μία μικρή αναφορά για την καταδικαστική αναφορά της USADA, αναφέροντας πως έχει υπάρξει και καλύτερα και συμπλήρωσε πως οι προηγούμενες δύο εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για αυτόν.

“Είμαι καλά, αλλά έχω υπάρξει και καλύτερα. Οι προηγούμενες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες για μένα και για την οικογένεια μου, τους φίλους μου και αυτή τη φιλανθρωπική οργάνωση”, ανέφερε σχετικά με την αναφορά της USADA.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους 1500 καλεσμένους για την υποστήριξη τους στο στόχο του Livestrong και ζήτησε να συνεχιστεί η ενημέρωση για τον καρκίνο.

“Αυτή η αποστολή είναι μεγαλύτερη από μένα. Μεγαλύτερη από κάθε πρόσωπο.Υπάρχουν 28.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που ζουν με αυτή την ασθένεια. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας”.

Στο γκαλά παρευρέθησαν γνωστοί και βραβευμένοι ηθοποιοί όπως ο Σον Πεν και Ρόμπιν Γουίλιαμς αλλά και η τραγουδίστρια Νόρα Τζόουνς.

Ο Σον Πεν δήλωσε: “Είμαι εδώ και για τους δύο. Ο Λανς έχει αναπτύξει μια οργάνωση που αποτελεί έμπνευση για εμένα και για άλλους. Και νομίζω πως έτσι θα παραμείνει”, είπε για να ακολουθήσει η επόμενη ερώτηση, αν δηλαδή ο Άρμστρονγκ εμπνέει ακόμα μετά τις αποκαλύψεις, ο Πεν τόνισε “νομίζω πως όποιος το κοιτάζει ξεκάθαρα, θεωρεί πως είναι υποκρισία να σκεφτεί διαφορετικά”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr