Home SPORTS NEWS Έτοιμοι Γκέτσε, Ποντόλσκι

Έτοιμοι Γκέτσε, Ποντόλσκι


 

Πανέτοιμοι θα είναι ο Μάριο Γκέτσε και ο Λούκας Ποντόλσκι για τον αγώνα της Γερμανίας την Παρασκευή με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Αυτό τόνισε δήλωσε ο βοηθός προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Χάνζι Φλικ.

Ο μέσος της Ντόρτμουντ προτιμήθηκε να ξεκουραστεί προς το τέλος της προπόνησης την Τετάρτη, καθώς έχει ένα μυϊκό τραυματισμό, ενώ ο επιθετικός της Άρσεναλ αναρρώνει από τραυματισμό στον αστράγαλο.

«Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στην προπόνηση», είπε ο Φλικ και συνέχισε: «Την Τρίτη ο Λούκας και ο Μάριο έκαναν θεραπεία. Ο Ποντόλσκι είχε κάποια προβλήματα με τον αστράγαλό του, ο Γκέτσε κάποια μυϊκά προβλήματα. Αποφασίσαμε να τον απαλλάξουμε προς το τέλος της σημερινής προπόνησης, όταν έγινε λίγο πιο έντονη».

Ακολούθως ο Φλικ επισήμανε ότι το «βάθος» στο ρόστερ της εθνικής Γερμανίας επιτρέπει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να προσαρμόζεται εύκολα σε ενδεχόμενες αλλαγές. Τα «πάντσερ» δεν έχουν στη διάθεσή τους τους τραυματίες Ματς Χούμελς, Ιλκάι Γκιντογάν και Λαρς Μπέντερ, ενώ ο αρχηγός Φίλιπ Λαμ είναι τιμωρημένος.

«Ακόμη και χωρίς τους παίκτες που λείπουν, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε απουσία, λόγω της δύναμης της ομάδας μας», υπογράμμισε ο Φλικ, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες της «νατσιονάλμανσαφτ» εξασκούνται στο αμυντικό παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι οι Ιρλανδοί θα αναζητήσουν τις ευκαιρίες για αντεπιθέσεις.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr