Home SPORTS NEWS Ακόμη ψάχνουν τη νίκη οι Λέικερς

Ακόμη ψάχνουν τη νίκη οι Λέικερς


Οι Λέικερς ακόμη αναζητούν την πρώτη τους νίκη στους φιλικούς αγώνες, καθώς αυτή την φορά γνώρισαν την ήττα από τους Σακραμέντο Κινγκς με 103-98 στο Λας Βέγκας. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα για τους «λιμνάνθρωπους».

Ο αρχηγός της ομάδας του Λος Άντζελες, ήταν και πάλι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 22 πόντους, με τον Πάο Γκασόλ να τον ακολουθεί με 20, ο Στιβ Νας «μοίρασε» έξι ασίστ και σημείωσε 8 πόντους. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ παρακολούθησε και αυτόν τον αγώνα από την εξέδρα, ωστόσο θα κάνει το ντεμπούτο του με την χρυσή φανέλα την Κυριακή και πάλι με αντίπαλο τους Κινγκς.

Πρωταγωνιστές για τους «βασιλιάδες» από την άλλη πλευρά, ήταν ο Μάρκους Θόρντον με 19 πόντους και ακολούθησε ο Νταμάρκους Κάζινς με 18 και ο Ισάια Τόμας, ο οποίος «σέρβιρε» 10 ασίστ και τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησε με 107-97 τους Σανς με τον Κέβιν Ντουράντνα τελειώνει τον αγώνα με 22 πόντους και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ με 12 άσιστ και 18 πόντους.

Η ομάδα της Φιλάδελφεια, Σίξερς, επικράτησαν της νέας ομάδας του ΝΒΑ, Μπρούκλιν Νετς, με 106-96, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρώτων, Άντριου Μπάινου, να βρίσκεται στις εξέδρες. Ο Θάντιους Γιανγκ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με 24 πόντους.

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων:

Ουόριορς – Μπλέιζερς 101-97
Ράπτορς – Νικς 107-88
Μπουλς – Τίμπεργουλβς 92-81
Μάτζικ – Πέισερς 12 – 96

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr