Home SPORTS NEWS Απειλεί Χαρτ ο Λεβαντόφσκι!

Απειλεί Χαρτ ο Λεβαντόφσκι!


Ότι δεν κατάφερε να κάνει στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Σίτι στο Μάντσεστερ, θα επιδιώξει να κάνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ μεταξύ της Πολωνίας και της Αγγλίας. Ο επιθετικός της Μπορούσια, θυμάται ακόμα της εκπληκτικές επεμβάσεις του Τζο Χαρτ στο ματς για τη φάση των ομίλων του champions league, κι έστειλε…απειλητικό μήνυμα στον Άγγλο τερματοφύλακα ενόψει της “κόντρας” των εθνικών τους ομάδων.

«Για να είμαι ειλικρινή πιστεύω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου βοηθήσαμε λίγο τον Χαρτ στο ματς του Μάντσεστερ. Λίγο εμείς και λίγο το δοκάρι….Παρ’ όλα αυτά, πετύχαμε ένα γκολ και αυτό δείχνει ότι δεν είναι ανίκητος. Μπορούμε να σκοράρουμε. Ίσως ένα γκολ θα δώσει στην Πολωνία του 3 βαθμούς την Τρίτη κι ελπίζω να το πετύχω εγώ. Ξέρουμε ότι η Αγγλία αντιμετωπίζει κάποια αμυντικά προβλήματα και ίσως καταφέρουμε να τους αιφνιδιάσουμε. Είναι πάντα μια δύσκολη ομάδα όμως δεν έπαιξαν τόσο καλά στο EURO 2012», τόνισε ο 24χρονος επιθετικός.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον πάρει στην Γιουνάιτεντ, απάντησε: «Αγωνίζομαι σ’ ένα πολύ σοβαρό πρωτάθλημα κι έτσι ο Φέργκιουσον μπορεί να με παρακολουθεί κάθε εβδομάδα αν θέλει. Όμως, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ και αυτό που θέλω είναι αυτή η χρονιά να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την περσινή».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr