Home SPORTS NEWS Αποθέωση Καπέλο από τον ρωσικό Τύπο (Video)

Αποθέωση Καπέλο από τον ρωσικό Τύπο (Video)


Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έχει κάνει η Ρωσία στον 6ο όμιλο των προκριματικών στη ζώνη της Ευρώπης και ο Τύπος της χώρας αποθεώνει τον Φάμπιο Καπέλο! Ο Ιταλός τεχνικός, μετά το 3Χ3 της «αρκούδας» με τη νίκη κόντρα στη Πορτογαλία, χαιρετίζεται ως «σωτήρας» από τις εφημερίδες της Ρωσίας. Η «αρκούδα» δεν έχει δεχτεί γκολ σε τρεις αγώνες και αυτό… χρεώνεται στον Φάμπιο Καπέλο!

«Ένα ονειρεμένο ξεκίνημα. Τρεις νίκες στην αρχή των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχαμε κάνει μόνο μία φορά, το 1994», ανέφερε το Σάββατο στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της χώρας, «Sport-Express», η οποία συμπλήρωνε: «Η ομάδα μας έπαιξε ένα “σφιχτό” παιχνίδι, με έμφαση στην άμυνα. Τώρα φαίνεται ότι το επιθετικό ποδόσφαιρο, που σχετιζόταν με τους Ολλανδούς Γκούους Χίντινκ και Ντικ Άντβοκαατ, ανήκει στο παρελθόν. Τώρα εισήλθαμε σε μια νέα εποχή, αυτή του Φάμπιο Καπέλο και του ιταλικού στιλ παιχνιδιού».

Η «Sovietsky Sport» επίσης αθλητική εφημερίδα, αναφέρει ότι η νίκη της Ρωσίας ήταν η εκδίκηση για την ήττα με 7-1 από την Πορτογαλία, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη Λισαβόνα, πριν από οκτώ χρόνια. «Τους ξεπληρώσαμε για το 7-1, την πιο ταπεινωτική ήττα στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας», έγραψε η εφημερίδα.

Δείτε και βίντεο από τη ρωσική τηλεόραση για τον αγώνα της Ρωσίας με την Πορτογαλία…


Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr