![]()
Διαβάστε ακόμα:
Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014! Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά από τρία χρόνια… Αυτό θα γίνει διότι θα απουσιάσει ο Στίβεν Τζέραρντ, ενώ δεν θα αγωνιστεί και ο Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς είναι τραυματίας…
Ο 26άχρονος διεθνής άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε τη σχετική πρόταση του Ρόι Χόντγκσον και έτσι θα είναι και πάλι αρχηγός, πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2009, όταν και φόρεσε το περιβραχιόνιο στο φιλικό με τη Βραζιλία!
«Για μένα είναι μία μεγάλη πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτήν. Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας που θα έρθουν στο γήπεδο και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρούνεϊ.
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr




![Προημιτελικά Μουντιάλ: Οι μέρες και οι ώρες των 4 αγώνων [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/ap26185034101918_073708-238x178.jpg)



![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)



