Home SPORTS NEWS Βελτίωση στην υγεία του Βούκσεβιτς

Βελτίωση στην υγεία του Βούκσεβιτς


Ένα μεγάλο χαμόγελο διαγράφηκε στα χείλη των ανθρώπων της Χόφενχάιμ, των συγγενών και των φίλων του Μπόρις Βούκσεβιτς, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε πως η κατάσταση του 22άχρονου άσου δεν είναι πλέον κρίσιμη… Ο παίκτης παραμένει σε κώμα σε κλινική της Χαϊδελβέργης, αλλά πλέον οι γιατροί είναι πολύ πιο αισιόδοξοι και η πορεία της αγωγής που ακολουθεί πάει πολύ καλά…

Να θυμίσουμε πως ο Γερμανός παίκτης είχε συγκρουστεί με το αυτοκίνητό του σε φορτηγό στις 28 Σεπτεμβρίου και όπως έκανε γνωστό η αστυνομία αυτό συνέβη λόγω έλλειψης σακχάρου από τον Βούκσεβιτς. Από τότε νοσηλεύεται. αλλά πλέον τουλάχιστον δεν διατρέχει κίνδυνο.

«Η ζωή του Μπόρις Βούκσεβιτς δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης, στο οποίο νοσηλεύεται ο 22χρόνος μετά το τροχαίο που είχε στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Βούκσεβιτς ξεπέρασε την κρίσιμη φάση και η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί περαιτέρω. Ο παίκτης της Χόφενχαϊμ παραμένει σε κώμα και ακόμα δεν μπορεί να γίνει πρόγνωση για τον χρόνο της ανάρρωσής του», ανέφερε η ανακοίνωση της Χόφενχάιμ.

Δηλώσεις έκανε και ο Μάρκους Μπάμπελ, ο μάνατζερ της Χόφενχαϊμ, και υπογράμμισε: «Πρώτα από όλα, χαιρόμαστε για τον Μπόρις και την οικογένεια του. Είναι ξεκάθαρο πως ακόμα έχει πολύ δρόμο, αλλά τα νέα αυτά μας δίνουν δύναμη και μας διευκολύνουν λιγάκι να επιστρέψουμε στη καθημερινή μας ρουτίνα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr