Home SPORTS NEWS Γκολ και… σερί για «δυνατές» αποδόσεις!

Γκολ και… σερί για «δυνατές» αποδόσεις!


Γράφει ο «Εξάσφαιρος»…

Η στήλη θα σας έχει προτάσεις για δυο μέρες, καθώς όσοι θέλετε να παίξετε αγώνες της Κυριακής, θα πρέπει να το πράξετε μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Βλέπετε, τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ανήμερα της εθνικής μας εορτής θα είναι κλειστά, οπότε τα κουπόνια με αγώνες και της συγκεκριμένης μέρα θα πρέπει να… πέσουν από παραμονή του της επετείου του «ΟΧΙ»! Οι προτάσεις θα μας… πιάνουν όλο το φάσμα του κουπονιού των δυο συγκεκριμένων ημερών, ώστε να έχει πληθώρα επιλογών και έτσι εμείς να πούμε μαζί το… «ΝΑΙ» στα κέρδη για ένα ακόμα σαββατοκύριακο γεμάτο μπάλα!

Τόσο για το Σάββατο όσο και για την Κυριακή, θα σας έχω από μια… κύρια «εξάδα», και τους συγκεκριμένους αγώνες θα τους αναλύσουμε. Για το Σάββατο, στη στήλη θα φιλοξενηθούν και άλλες τρεις επιμέρους «εξάδες», ανάλογα και με την έναρξη των αγώνων. Για την Κυριακή επέλεξα, εκτός από την κύρια, άλλη μία «εξάδα»… Με προτάσεις για όλα… γούστα και με σκοράκια!

Επειδή τα παιχνίδια είναι πολλά, ανάλυση των επιλογών της στήλης, θα γίνει μόνο για τις… κύριες «εξάδες» των δυο ημερών! Να θυμάστε όμως πως όλες οι επιλογές της στήλης έχουν γίνει με μελέτη και συλλογή στοιχείων για τα παιχνίδια, τα οποία επιλέγω να προτείνω. Οι προτάσεις που ακολουθούν, επιλέχθηκαν με βάση την κατάσταση και τα τελευταία ρεπορτάζ των ομάδων, τη φόρμα των συλλόγων, αλλά και τις επιδόσεις τους εντός και εκτός έδρας. Φυσικά έχει… πέσει γερή «ματιά» και στην παράδοση που έχει κάθε ζευγάρι, στοιχείο που δείχνει… πολλά και… παίζει πάντα τον δικό του ρόλο στο να γίνει η σωστή πρόβλεψη για κάποιο σημείο σ’ έναν αγώνα!

Υπάρχουν αγώνες στους οποίους σημεία πληρώνουν με πολύ καλές αποδόσεις και οι προϋποθέσεις για να επαληθευτούν είναι πολλές… Και με ομάδες που αξίζουν το ποντάρισμά μας, όπως η Γκρασχόπερς (οι «ακρίδες» έχουν εκπληκτικό σερί στο ελβετικό πρωτάθλημα), το Αννόβερο (με 22 αγώνες αήττητο στην έδρα του). Προσοχή και στα παιχνίδια, που αξίζει το «Χ»… Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας για τις επόμενες δυο μέρες…

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Η Αλμερία στη Β’ Ισπανίας έχασε στο Χιχόν με 1-2 και γνώρισε την πρώτη της ήττα, μετά από πέντε αγώνες (3-2-0), ενώ ενδιάμεσα είχε και την πρόκριση στο Κύπελλο (3-0 την Αλκορκόν εντός). Θέλει να είναι… πάντα μέσα στην πρώτη δυάδα και θα μπει δυνατά κόντρα στην Ουέσκα για να πάρει το ματς. Στο «σπίτι» της είναι άλλωστε δυνατή (4-1-0) και σκοράρει… Σημειώνω ότι μαζί με τον αγώνα Κυπέλλου, στα επτά τελευταία της ματς έχει φέρει έξι OVER, τα τέσσερα συνεχόμενα. Με προσοχή στην άμυνά παίζει η Ουέσκα (εντός έχει 0-4-0), αλλά εκτός σκοράρει. Μακριά από το σπίτι της μετράει άλλωστε 2-1-2, και έχει φτάσει σε γκολ σε τέσσερις αγώνες. Προβάδισμα έχει η Αλμερία, λόγω έδρας… Πέρσι είχαμε 2-1. «Σημαδεύω» τον «άσο» (1,50), αλλά και το OVER (1,65)!

Ο Λεβαδειακός με αμυντική τακτική πήρε τον βαθμό στο Περιστέρι, μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, αλλά τώρα στην έδρα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα επιζητήσει τη νίκη. Τέσσερα ματς έχει παίξει εντός και έχει φέρει δυο OVER, στα ισάριθμα τελευταία. Νίκησε 3-0 από τον Πανιώνιο και έχασε με 0-3 από τον Πανθρακικό. Οι Βοιωτοί για να φτάσουν στο… τρίποντο, οφείλουν να σκοράρουν… Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση, έχοντας το απόλυτο εντός (3-0-0), ενώ εκτός μετράει 1-1-2. Με ενδεχόμενη επιτυχία θα κάνει μεγάλο άλμα, ακόμα και για την πεντάδα! Από την άλλη, δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός πως οι Αρκάδες σε επτά αγώνες στο πρωτάθλημα έχουν φέρει τέσσερα OVER. Μόνο με ΑΕΚ (νίκησαν 1-0 στο ΟΑΚΑ), Παναθηναϊκό (πήραν 0-0 εκτός) και Ολυμπιακό (έχασαν στο Φάληρο με 0-1) δεν είχαν τουλάχιστον τρία γκολ τα παιχνίδια τους. Μπορεί να σκοράρει και ο Αστέρας… Μ’ αυτά τα στοιχεία, αξίζει το ρίσκο με OVER στην τιμή του 2,20!

Ενδιαφέρον ματς έχουμε στη Σεβίλλη, ανάμεσα στη Μπέτις και τη Βαλένθια, σε αγώνα που περιμένω γκολ. Η γηπεδούχος με την μέχρι τώρα εικόνα της είναι ικανή για… όλα. Συνολικά έχει 4-1-3 και στο γήπεδό της δεν έχει ισοπαλία (2-0-2). Σκοράρει εντός, αλλά και αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχει επιστροφές κόντρα στις «νυχτερίδες»… Η Βαλένθια θέλει αποτέλεσμα, καθώς προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μέχρι τώρα είναι μέσα στην… αστάθεια, σκοράρει αλλά και μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα της. Στην έδρα της δεν έχει χάσει (3-1-0), αλλά εκτός έχει μέχρι τώρα άσχημη εικόνα (0-1-3). Να σας αναφέρω ότι η Βαλένθια στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη με 3-2 εντός κόντρα στη Μπιλμπάο, ενώ κέρδισε με 3-0 και στο Μινσκ τη Μπάτε Μπόρισοφ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάει… φουριόζα για το πρώτο «διπλό» στο πρωτάθλημα. Η παράδοση «γράφει» μάλιστα τέσσερα συνεχόμενα OVER (δυο με 2-1 και άλλα τόσα με 1-2). Από το 2007 σε έξι αγώνες των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν έρθει μόνο OVER! Ποντάρω στο OVER με απόδοση 1,60!

Πολύ καλά πληρώνει και το OVER στον αγώνα της Τουλούζ με τη Μπρεστ για το Σαμπιονά… Σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος έχει χάσει μόλις μια φορά (4-4-1), ενώ στα τέσσερα τελευταία της δεν έχει ήττα (2-2-0) και έχει φέρει τρία OVER! Στο «σπίτι» της δεν έχει χάσει (1-3-0) και έχει φέρει 3/4 OVER. Η φιλοξενούμενη είναι μέσα στην… αστάθεια (3-1-5) και εκτός δεν έχει πάρει… πόντο (0-0-5). Γίνεται αντιληπτό πως έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες της εκτός, αν και στα δυο τελευταία της παρουσίασε σημάδια βελτίωσης. Στα επτά τελευταία της στο πρωτάθλημα έχει φέρει πάντως τέσσερα OVER. Η ιστορία «γράφει» σε 10 αναμετρήσεις 6-4-0. Στο 2,00 η τιμή του OVER.

Ρισκάρω με OVER και στο ματς της Νιούελς Ολντ Μπόις κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί. Η ομάδα του Νάτσο Σκόκο είναι αήττητη (6-5-0) στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Αργεντινής και δείχνει με το πρόσωπό της ικανή για τον τίτλο. Στην έδρα της είναι για 12 ματς αήττητη (9-3-0), ενώ στο τρέχον πρωτάθλημα εντός μετράει 4-1-0. Μπορεί φυσικά να σκοράρει και κόντρα στην Άρσεναλ, ομάδα που δεν διαθέτει και την καλύτερη άμυνα (συνολικά 4-3-4 με συντελεστή γκολ 9-14). Η φιλοξενούμενη στα δυο τελευταία δεν έχει πάντως χάσει (1-1-0) και προέρχεται από νίκη με 2-0 εντός κόντρα στην Κολόν. Θα σας αναφέρω ότι η παράδοση γράφει 2-6-2, με τέσσερα συνεχόμενα «Χ» και στις δυο έδρες. Στο «σπίτι» της Νιούελς έχουμε πάντως από το 2006 πέντε OVER τα επτά τελευταία παιχνίδια. Με ρίσκο το OVER, αλλά πληρώνει 2,20!

Κλείνω την «εξάδα» μας με ένα «Χ» από το Μεξικό και αναφέρομαι στον αγώνα της Μονάρκας κόντρα στην Τιχουάνα. Η γηπεδούχος είναι για έξι ματς αήττητη (2-4-0) και συνολικά έχει φέρει επτά «Χ» (5-7-2). Στην έδρα της δεν χάνει εύκολα (εντός μετράει 3-3-1). Από την άλλη, η φιλοξενούμενη είναι 12 αγώνες αήττητη (7-5-0), στην έδρα της δεν έχει χάσει (5-2-0), ενώ εκτός μετράει 3-3-1. Μιλάμε για δυο ομάδες, που θα είναι παρούσες στα πλέι οφ. Πέρσι στο ίδιο γήπεδο είναι 1-1. Το «Χ» έχει απόδοση 3,20!

Η ΚΥΡΙΑ ΕΞΑΔΑ ΜΑΣ
228 ΑΛΜΕΡΙΑ-ΟΥΕΣΚΑ 1/OVER 1,50/1,65
247 λεβαδειακος-αστερασ τριπολησ OVER 2,20
254 ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ OVER 1,60
285 ΤΟΥΛΟΥΖ-ΜΠΡΕΣΤ OVER 2,00
300 ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ OVER 2,20
306 ΜΟΝΑΡΚΑΣ-ΤΙΧΟΥΑΝΑ Χ 3,20

Πάμε να δούμε και τις επιμέρους εξάδες για το Σάββατο, πάντα με βάση την ώρα έναρξης των αγώνων… Θα επαναλάβω ότι οι επιλογές έχουν γίνει με μελέτη και συλλογή στοιχείων για τα παιχνίδια, τα οποία επιλέγω να προτείνω. Οι προτάσεις που ακολουθούν, επιλέχθηκαν με βάση την κατάσταση και τα τελευταία ρεπορτάζ των ομάδων, τη φόρμα των συλλόγων, αλλά και τις επιδόσεις τους εντός και εκτός έδρας. Φυσικά έχει… πέσει γερή «ματιά» και στην παράδοση που έχει κάθε ζευγάρι, στοιχείο που δείχνει… πολλά και… παίζει πάντα τον δικό του ρόλο στο να γίνει η σωστή πρόβλεψη για κάποιο σημείο σ’ έναν αγώνα!

Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ
153 ΜΟΝΑΚΟ-ΝΑΝΤ OVER 1,85
(το σκορ 2-1 έχει απόδοση 7,00)
162 ΠΑΝΤΟΒΑ-ΜΠΑΡΙ Χ 3,00
170 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER 1,45
174 ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ 3,25
179 ΛΙΝΤΣ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ OVER 1,55
187 ΚΡΟΟΥΛΙ-ΟΛΝΤΑΜ 1 1,85
****Στο Μονακό-Ναντ σημειώνω ότι έχει… εμφανιστεί το σκορ 2-1 τέσσερις φορές τα επτά τελευταία ματς των δυο ομάδων στο πριγκιπάτο…

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΑΔΑ
203 ΤΡΑΝΜΙΡ-ΠΡΕΣΤΟΝ 1 1,85
206 ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ 2 1,60
222 ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ 1 1,50
240 ΛΙΛ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ Χ 3,50
251 ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ Χ 3,10
272 ΣΙΟΝ-ΛΩΖΑΝΝΗ 1 1,50

Η ΤΡΙΤΗ ΕΞΑΔΑ
277 ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ-ΛΕΟΥΒΕΝ Χ 3,35
280 ΤΖΟΪΝΒΙΛ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ 1 1,75
282 ΝΑΝΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 1,35
283 ΡΕΜΣ-ΤΡΟΥΑ UNDER 1,60
301 ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ-ΤΟΛΟΥΚΑ Χ 3,10
302 ΠΟΡΤΛΑΝΤ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ 2 2,00
****Στο MLS έχουμε την τελευταία αγωνιστική. Το Σαν Χοσέ είναι πρώτο στη Δύση, αλλά θέλει να μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς από όλες τις ομάδες, με το Πόρτλαντ να έχει ολοκληρώσει τη σεζόν με την κατάκτηση του Cascadia Cup (1-0 στο Βανκούβερ), που ήταν και ο μοναδικό στόχος εδώ και καιρό… Στη φιλοξενούμενη θέλουν επίσης να φτάσουν και στην επίτευξη εντός ρεκόρ που αφορά παίκτη τους. Μιλάμε για τον αρχισκόρερ Γουοντολόφσκι, που θέλει ένα γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Λάσιτερ σε μία σεζόν (27 γκολ του 1996).
**** Στο ζευγάρι Ρεμς-Τρουά το παρελθόν έχει πέντε συνεχόμενα UNDER, με 0-1 γκολ! Σκοράρει η γηπεδούχος εντός και δεν δέχεται εύκολα γκολ, ενώ προέρχεται από ήττα με 0-1 στην πρωτεύουσα από την Παρί. Η φιλοξενούμενη δυσκολεύεται στο γκολ. Νίκησε με 1-0 τη Μαρσέιγ εντός, σε ματς που έδειξε βελτιωμένη αμυντικά.

«Υπάρχουν και… αυτά», με ρίσκο, αλλά και σούπερ τιμές.Τελικός… το ματς Σάντενς-Φρέντρικσταντ στη μάχη της σωτηρίας, με τη φιλοξενούμενη να προέρχεται από ήττα-σοκ στο 93’ με 2-3 εντός από τη Μπραν με αυτογκόλ!
173 ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΦΟΥΛΑΜ 2 2,30
260 ΣΑΝΤΝΕΣ-ΦΡΕΝΤΡΙΚΑΣΤΑΝΤ 1 2,60
303 ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ-ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ Χ 3,10


ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η Γκρασχόπερς εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Οι «ακρίδες», μετά την εντός έδρας ήττα τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Σιόν με 0-2, δεν έχουν χάσει και μετράνε συνολικά 10-2-1. Εκτός έδρας έχουν 5-1-0. Η Γκρασχόπερς θα… δοκιμαστεί στην έδρα της τελευταίας Σερβέτ, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, καθώς είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Η γηπεδούχος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει νίκη (0-3-10) και παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα. Η Σερβέτ προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα (1-1) με τη 2η Σεν Γκάλεν, και θέλει συνέχεια… Το έργο της γηπεδούχου είναι πάντως δύσκολο, με μια Γρασχόπερς, η οποία σκοράρει πλέον και πιο εύκολα. Η παράδοση δείχνει OVER στα οκτώ τελευταία… Πέρσι και τα τέσσερα παιχνίδια των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα έληξαν OVER! Έχει καλή τιμή το «διπλό» (1,80), ενώ το OVER πληρώνει 1,65!

Ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό είναι το ματς της Φιορεντίνα με τη Λάτσιο στο «Αρτέμιο Φράνκι» για το καμπιονάτο… Οι «βιόλα» (συνολικά 3-3-2) είναι στην 6η θέση και αυτό το ματς είναι σημαντικό μιας και οι «λατσιάλι» είναι μία από τις ομάδες που κυνηγούν. Η γηπεδούχος εντός δεν έχει ήττα (3-1-0) και μπορούν να σκοράρουν και με τη βοήθεια του κόσμου τους. Η Λάτσιο (συνολικά 6-0-2) προέρχεται από τρεις σερί νίκες και παρουσιάζεται σοβαρή τελευταία. Είναι χαρακτηριστικό πως μετράει από 3-0-1 τόσο εντός όσο και εκτός. Στα επτά τελευταία της στο πρωτάθλημα έχει φέρει έξι OVER, τα τέσσερα συνεχόμενα. Οι Ρωμαίοι έχουν πάντως ευνοϊκή παράδοση στη Φλωρεντία, με επτά «διπλά» στα 13 τελευταία (3-3-7). Τα δυο τελευταία χρόνια είχαμε από 1-2! Αξίζει το OVER με απόδοση 1,85!

Επιστροφή στις νίκες θέλει το Αννόβερο κόντρα στη Γκλάντμπαχ, ποντάροντας στη δυνατή του έδρα. Η γηπεδούχος με έναν βαθμό στα τρία τελευταία, στοχεύει σε νέα επιτυχία, μετά και τη νίκη με 2-1 στη Σουηδία κόντρα στη Χέλσινμποργκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Το Αννόβερο είναι για 22 αγώνες αήττητο στο «σπίτι» του. Φέτος στην έδρα του μετράει 2-2-0 με 3/4 OVER. Είναι χαρακτηριστικό πως σε οκτώ αγωνιστικές έχει φέρει έξι OVER. Η Γκλάντμπαχ παρουσιάζεται ακόμα πιο ασταθής (συνολικά 2-3-3), αλλά ατομικά έχει το ταλέντο για να φτάσει σε γκολ. Όπως έκανε και στη νίκη της εντός με 2-0 απέναντι στη Μαρσέιγ για το Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο που εκτός δεν έχει νίκη (0-2-2) και δέχεται γκολ. Έχει φέρει και αυτή πέντε OVER σε οκτώ αγωνιστικές. Από το 2008 σε οκτώ αγώνες ανεξαρτήτως έδρας έχουν έρθει πετά OVER ανάμεσα στις δυο ομάδες, με 3/4 «πλούσια» ματς στο Αννόβερο. Από το 2003 η ιστορία με γηπεδούχο το Αννόβερο «γράφει» 6-2-1! Σούπερ η τιμή του «άσου» (1,80), στο 1,55 η απόδοση του OVER.

Ισορροπημένο είναι το παιχνίδι της Γκαζιάντεπσπορ κόντρα στη Ορντούσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος βγάζει… σκληροτράχηλο πρόσωπο και στα τέσσερα τελευταία της μετράει 1-2-1. Ειδικά στην έδρα της δεν συνηθίζει να ανοίγει τα ματς. Από την άλλη, η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι η μόνη αήττητη, με πέντε ισοπαλίες (συνολικά 3-5-0). Από τα πέντε «Χ» που έχει φέρει συνολικά, τα τέσσερα είναι εκτός, σε ισάριθμα ματς (0-4-0). Η φιλοξενούμενη θα κοιτάξει να διατηρήσει το αήττητο και έτσι να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, δεν περιμένω να πάρει τρελά ρίσκα. Μ’… ελκύει το «Χ» με απόδοση 3,15!

Αήττητη (4-2-0) η Πόρτο στο πρωτάθλημα προέρχεται από «τρία στα τρία» στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, και θα δοκιμαστεί στο Εστορίλ. Οι «δράκοι» προέρχονται, λοιπόν, από δύσκολη νίκη με 3-2 κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου την Τετάρτη και στο πρωτάθλημα έχουν τέσσερα OVER σε έξι αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχουν πάντως δυσκολευτεί σε τρία παιχνίδια (1-2-0) και στοχεύουν να φτάσουν σε μια πιο άνετη επικράτηση. Τα παιχνίδια της Εστορίλ έχουν γκολ (1-3-2 με συντελεστή τερμάτων 10-11). Όλα τα ματς της γηπεδούχου είναι GOAL/GOAL στο πρωτάθλημα και μετράει 5/6 OVER! Ποντάρω στο OVER με τιμή 1,70!

Η Μπελγράνο για δεύτερη φορά φέτος θα παίξει στη φυσική της έδρα (τη πρώτη νίκησε με 1-0 τη Γοδόι Κρουζ) και θα φιλοξενήσει την Ουνιόν, ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Η γηπεδούχος είναι στην θέση (συνολικά μετράει 5-4-2) και εντός δεν έχει χάσει (3-2-0). Στο τελευταίο εντός θριάμβευσε με 3-1 της Μπόκα. Προέρχεται από ήττα εκτός από την Ολντ Μπόις, με 0-1, ενώ πριν ήταν αήττητη για πέντε αγώνες (4-1-0). Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, κόντρα σε μια Ουνιόν που είναι για 15 αγώνες χωρίς νίκη. Η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα εκτός έδρας μετράει 0-1-4 και δέχεται γκολ (5-11). Στα τέσσερα τελευταία της έχει φέρει τρία OVER, καθώς κυνηγά και η ίδια γκολ, μιας και θέλει πόντους. Βλέπετε, είναι τελευταία και στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού… Από το 2009 σε έξι αγώνες ανεξαρτήτως έδρας έχουν έρθει τέσσερα OVER. «Σημαδεύω» το OVER με απόδοση 2,00, ενώ ρισκάρω και με τα σκοράκια 2-1 και 3-2 με τιμές 6,50 και 28,00!

Η ΚΥΡΙΑ ΕΞΑΔΑ ΜΑΣ
317 ΣΕΡΒΕΤ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 2/OVER 1,80/1,65
330 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ OVER 1,85
347 ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1/OVER 1,80/1,55
358 ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ-ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ Χ 3,15
372 ΕΣΤΟΡΙΛ-ΠΟΡΤΟ OVER 1,70
373 ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ OVER 2,00
(σκοράκια 2-1 και 3-2 με τιμές 6,50 και 28,00)

Πάμε να δούμε και τις υπόλοιπες προτάσεις της στήλης για τα παιχνίδια της Κυριακής, πάντα με βάση την ώρα έναρξης των αγώνων… Θα επαναλάβω ότι οι επιλογές έχουν γίνει με μελέτη και συλλογή στοιχείων για τα παιχνίδια, τα οποία επιλέγω να προτείνω. Οι προτάσεις που ακολουθούν, επιλέχθηκαν με βάση την κατάσταση και τα τελευταία ρεπορτάζ των ομάδων, τη φόρμα των συλλόγων, αλλά και τις επιδόσεις τους εντός και εκτός έδρας. Φυσικά έχει… πέσει γερή «ματιά» και στην παράδοση που έχει κάθε ζευγάρι, στοιχείο που δείχνει… πολλά και… παίζει πάντα τον δικό του ρόλο στο να γίνει η σωστή πρόβλεψη για κάποιο σημείο σ’ έναν αγώνα!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΑΔΑ…
309 ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 1,90
333 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. Χ/OVER 3,25/1,65
(σκοράκια 2-2 και 3-3 με αποδόσεις 15,00 και 65,00)
338 ΛΕΒΑΝΤΕ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1 1,85
346 ΡΙΟ ΑΒΕ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ 1Χ 2,20/3,10
352 ΕΛΤΣΕ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1 1,50
(Το OVER πληρώνει 1,80)
354 ΧΕΡΕΘ-ΛΟΥΓΚΟ Χ 3,25
**** Η Νιουκάστλ, μπορεί να δέχεται γκολ, αλλά δεν χάνει εύκολα στη Πρέμιερ Λιγκ. Συνολικά μετράει 2-4-2 και εντός 2-1-1. Καλή εικόνα έχει μέχρι στιγμής η Γουέστ Μπρόμγουιτς (συνολικά 4-2-2 και εκτός 0-2-1). Από το 2008 σε οκτώ αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν έρθει επτά OVER, 4/4 στο Νιουκάστλ, με δυο «Χ» (1-2-1) με 2-2 και 3-3.
**** Η Έλτσε στη Β’ Ισπανίας γνώρισε την πρώτη της ήττα (8-1-1) στη Μούρθια. Στην έδρα της η πρωτοπόρος είναι δυνατή (εντός μετράει 5-0-0) και με 5/5 OVER. Θα φιλοξενήσει τη Σανταντέρ (συνολικά 2-5-3 και εκτός 1-2-2), η οποία δεν είναι το ίδιο σταθερή, και στα τέσσερα τελευταία της μετράει 0-3-1. Μπορεί να σκοράρει πάντως η φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος έχει προβάδισμα, παίζω «άσο» και OVER.
****Καλύτερο πρόσωπο έχει δείξει η Ρίο Άβε μέχρι στιγμής από τη Νασιονάλ, και θα τα δώσει όλα για να φτάσει στη πρώτη νίκη της εντός (0-2-1). Έχει δυο… τρίποντα, αλλά εκτός (2-0-1). Στη φιλοξενούμενη, μετά την ήττα από τη Ζιλ Βιθέντε εντός με 0-1, απολύθηκε ο τεχνικός Πέδρο Καϊσίνια και επέστρεψε Τρίτη φορά ο αγαπητός Μανουέλ Μασάδο (πέρυσι ήταν στον Άρη). Η παράδοση 8-3-4!

«Υπάρχουν και… αυτά»!
342 ΦΙΤΕΣΕ-ΑΛΚΜΑΑΡ OVER/1 1,45/1,90
356 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΤΡΟΜΣΟ 2/OVER 2,20/1,60
368 ΝΑΠΟΛΙ-ΚΙΕΒΟ OVER 1,60
369 ΡΟΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ OVER 1,40
371 ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΥΩΝ Χ 2,90
375 ΛΑΝΟΥΣ-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1 1,70
****Αήττητη (6-3-0) η Φίτεσε στο ολλανδικό πρωτάθλημα (με 5Χ5 εκτός και 1-3-0 εντός) έχει προβάδισμα με την Αλκμάαρ (συνολικά 2-3-4 και εκτός 0-1-3), η οποία δεν είναι το ίδιο σταθερή και δέχεται γκολ. Προέχει το OVER (…), παίζω και «άσο» (…).
****Στο Μαρσέιγ-Λυών τα έξι τελευταία χρόνια έχουμε πέντε OVER. Επίσης, GOAL/GOAL έχουν λήξει τα επτά τελευταία. Σημειώνω πάντως ότι η γηπεδούχος δεν είναι στα καλύτερά της, ενώ απουσιάζει και ο τραυματίας Ζινιάκ!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σας…

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη στήλη μας και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος (pamesports.gr)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr