Home SPORTS NEWS Γουόλκοτ: «Σαν να με χτύπησε λεωφορείο» (video)

Γουόλκοτ: «Σαν να με χτύπησε λεωφορείο» (video)


Η νίκη της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με 5-0 επί του Σαν Μαρίνο, επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τίο Γουόλκοτ. Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης στο Γουέμπλεϊ, ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Άλντο Σιμονσίνι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί λίγα λεπτά αργότερα από τον Λένον.

Ο Γουόλκοτ χτύπησε στον πνεύμονα και το Σάββατο νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς όταν έβηχε έβγαζε αίμα και πονούσε με κάθε ανάσα που έπαιρνε.

«Ο Τίο χτύπησε πολύ άσχημα. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι είναι απλά μια μελανιά», δήλωσε ο προπονητής των “λιονταριών”, Ρό Χόντγσον, ο οποίος επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο. Ο Άγγλος επιθετικός θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Πολωνία, αλλά και από τους αγώνες της Άρσεναλ με Νόριτς και Σάλκε ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την ΚΠΡ.

«Ο Τίο ελπίζει πως θα πάρει σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Είπε ότι ένιωσε σαν να τον χτύπησε λεωφορείο», τόνισε ένας φίλος του ποδοσφαιριστή.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr