Home SPORTS NEWS Δεν πρόλαβαν Σιόβας – «Φέτφα»

Δεν πρόλαβαν Σιόβας – «Φέτφα»


Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Μονπελιέ για τη μεγάλη μάχη της Τετάρτης χωρίς τον Δημήτρη Σιόβα και τον Γιάννη Φετφατζίδη που δεν κατάφεραν να προλάβουν το χρόνο και να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Ο Σιόβας νιώθει καλύτερα από τη θλάση που είχε πάθει στο ματς της Εθνικής στη Μπρατισλάβα, αλλά κρίθηκε προτιμότερο να μην ταξιδέψει στη Γαλλία καθώς δεν θα ήταν απολύτως έτοιμος, ενώ και ο Φετφατζίδης δεν μπόρεσε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Από την αποστολή κόπηκαν επίσης οι τραυματίες Ιμπαγάσα και Παπάζογλου όπως και οι παίκτες που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα (Βλαχοδήμος, Τάτος, Ζαραδούκας).

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την αναμέτρηση με την Μονπελιέ, οι “ερυθρόλευκοι” δούλεψαν πολύ στην τακτική, την αμυντική και την επιθετική λειτουργία, αλλά και στις στημένες φάσεις. Παράλληλα, έκαναν ασκήσεις ελέγχου και κατοχής της μπάλας, εστιάζοντας παράλληλα στη σωστή κυκλοφορία της.

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα, ενώ κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Τάσος Παπάζογλου.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο στο Ρέντη, στις 10:30.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr