Home SPORTS NEWS Δυστυχώς έχασε…τις ευκαιρίες η Ελλάδα

Δυστυχώς έχασε…τις ευκαιρίες η Ελλάδα


Σαφώς αδικημένη θα πρέπει να αισθάνεται η εθνική μας ομάδα από τη “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο τη Βοσνία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε ευκαιρίες από αυτές…που δεν χάνονται και το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος μπήκαν κεφάτοι από το ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό έχασε τη φάση του αγώνα με τον Φάνη Γκέκα. Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε τον Βράνιες και με εκπληκτική παράλληλη μπαλιά έβγαλε έτοιμο γκολ στον Γκέκα. Όμως, ο Έλληνας επιθετικός σε κενή εστία δεν κατάφερε  να στείλει την μπάλα στα δίκτυα η οποία μετέ του βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπέγκοβιτς.

Η εθνική κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό της αναμέτρησης χωρίς να αφήσει την άμυνα “φωτιά” των Βόσνιων να κάνει τα…δικά της. Η μοναδική απειλή στην εστία του Ορέστη Καρνέζη, ήρθε στο 24′ όταν μετά από σύγχυση στην ελληνική περιοχή, ο Μισίμοβιτς έπιασε το δυνατό σουτ όμως ο Μανιάτης απομάκρυνε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

Στο 33′, η Ελλάδα είχε και δεύτερο δοκάρι, όταν μετά από προσπάθεια του Γκέκα μέσα στην περιοχή, ο Βασίλης Τοροσίδης έπιασε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ κι αφού πρώτα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι του Μπέγκοβιτς.

Στην επανάληψη η Εθνική συνέχισε να έχει την κατοχή χωρίς να απειλείται από τους αντιπάλους της και μάλιστα στο 78′ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Μπέγκοβιτς όμως ο τερματοφύλακας της Βοσνίας πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr