Home SPORTS NEWS Ελλάδα: Κανονικά ο Τζαβέλλας (videos)

Ελλάδα: Κανονικά ο Τζαβέλλας (videos)


Χωρίς προβλήματα και με τον Τζαβέλλα να συμμετέχει κανονικά, ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της εθνικής, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με αντίπαλο τη Βοσνία.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το δύσκολο ματς με τους Βόσνιους.

Στα της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε στην τακτική, κάνοντας δοκιμές για το σχήμα που θα παρατάξει στον αγώνα της Παρασκευής.

Στο διπλό που πραγματοποιήθηκε, ο Γιώργος Τζαβέλλας χρησιμοποιήθηκε και ως στόπερ, με τον Σάντος να φανερώνει μια από τις σκέψεις του για ενδεχόμενη αξιοποίηση του άσου της Μονακό απέναντι στη Βοσνία.

Με τους κίτρινους αγωνίστηκαν οι Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Μανιάτογλου (βοηθός του Σάντος), Τοροσίδης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Νίνης, Γκέκας, Σαμαράς και Αθανασιάδης.

Με τους μπλε έπαιξαν οι Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Φωτάκης, Τζιόλης, καραγκούνης, Δημούτσος, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Ο Φάνης Γκέκας πέτυχε δύο γκολ, ενώ ένα πανέμορφο τέρμα με γυριστό πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου (δείτε σχετικό video παρακάτω).

Το γκολ του Μήτρογλου

Αυτογκόλ Παπασταθόπουλου

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr