Home SPORTS NEWS Ετοιμάζει… ξήλωμα στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Ετοιμάζει… ξήλωμα στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ


Έτοιμος να αλλάξει το προφίλ ολόκληρης της ομάδας είναι ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, καθώς στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι έτοιμος να πουλήσεις τέσσερις παίκτες προκειμένου να μπουν χρήματα στο ταμείο τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, Γουόλκοτ, Σκιλασί, Σαμάκ, Τζουρού και Αρσάβιν αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον λονδρέζικο σύλλογο, καθώς ο πρώτος αρνείται πεισματικά να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ οι υπόλοιποι έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του. Στόχος του Βενγκέρ, είναι με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να αποκτήσουν έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά, καθώς η απουσία του Φαν Πέρσι είναι παραπάνω ορατή, αλλά και έναν μέσο προκειμένου να βοηθήσει τον Σάντι Καθόρλα, ο οποίος είναι απελπιστικά μόνο στον χώρο του κέντρου.

Ο Βενγκέρ δήλωσε: «Ο Ρόμπιν μπορούσε να βάζε γκολ με μισή ευκαιρία. Το γνωρίζω αυτό και είναι πολύ δύσκολο να χάνεις έναν τέτοιο επιθετικό. Δεν λέω ότι οι παίκτες που έχω τώρα είναι κακοί, αλλά στο ματς εναντίον της Σάλκε, αν και μπήκαμε δυναμικά στον αγώνα στη συνέχεια έπεσε δραματικά η απόδοση μας. Είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η κακή φυσική κατάσταση; Δεν γνωρίζω».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr