Home SPORTS NEWS Θέλει να κάνει… Τούμπα

Θέλει να κάνει… Τούμπα


Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τον αγώνα του Ολυμπιακού, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι άλλες δύο αναμετρήσεις της σημερινής ημέρας, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται την Κέρκυρα και τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στις 17:15 (Novasports 3, pamesports.gr), την Κέρκυρα, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες και την εκπληκτική τους πορεία.

Οι οπαδοί έχουν «τρελαθεί» με την ξέφρενη πορεία της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και θέλουν τη νίκη επί της Κέρκυρας, ώστε να παραμείνει στη 2η θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά champions league. Ωστόσο, ο Πανιώνιος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στους «Φαίακες», καθώς έχουν αποδείξει πως είναι μία μαχητική ομάδα.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Ρόκας, Σάμαρης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης, Διαμαντάκος.

Θέλει να παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα από την άλλη πλευρά, πραγματοποίησε άσχημο ξεκίνημα τη φετινή χρονιά, καθώς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είχε ισάριθμες ήττες. Ωστόσο η νίκη επί του ΟΦΗ αλλά και η ισοπαλία με την ΑΕΚ, έδωσε αυτοπεποίθηση στους «Φαίακες», με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει την ομάδα του να βρίσκει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, δεν θα έχει στη διάθεση του στο σημερινό αγώνα τον Δημήτρη Γιάντση, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω θλάσης, ωστόσο μπορεί να υπολογίζει τον Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Έντερ, Βενέτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Γκούμας, Ηλιάδης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Λεόν, Αγρίτης, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)
ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη υποδέχεται την ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων στη Τούμπα στις 19:30 (Novasports 1, pamesports.gr) και θέλει να αφήσει πίσω του την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, τη προηγούμενη αγωνιστική και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» στις αναμετρήσεις εναντίον της ΑΕΚ, έχει 22 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί 10 φορές.

Ο Έλληνας τεχνικός, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας και δούλεψε με τους παίκτες του σε τομείς που πίστευε πως χρειαζόταν δουλειά η ομάδα του.

Πιθανή ενδεκάδα: Χακόμπο, Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Πέλκας, Αθανασιάδης, Λόρενς

Η υπόλοιπη αποστολή: Γιακουμής, Σαλπιγγίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιωτούδης, Σταφυλλίδης, Ρομπέρ, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου

Θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα

Η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της, θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Έβαλντ Λίνεν πλέον στον πάγκο της και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την «καυτή» Τούμπα.

Το ενδεχόμενο του υποβιβασμού είναι πλέον ορατό και δεν υπάρχει η δυνατότητα να χαθούν άλλοι βαθμοί, γεγονός το οποίο γνωρίζει ο Γερμανός προπονητής της Ένωσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αραμπατζής, Αρκούδας, Βλάχος, Φούντας, Κατίδης, Κοντοές, Λαγός, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Ρίκκα (Φέτσης), Κόρδερο.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κατσικοκέρης και Γκερέιρο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Γρεβενών)
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Διαβάστε ακόμα: Με… Ζιοβάνι για το 7 στα 7

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr