Home SPORTS NEWS Καλού: «Όταν μιλάει ο Αμπράμοβιτς όλοι τον ακούν»

Καλού: «Όταν μιλάει ο Αμπράμοβιτς όλοι τον ακούν»

http://www.arsenal.com/assets/_files/images/feb_09/gun__1235747406_kalou_salomon.jpg


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάλομον Καλού για τον πρόεδρο της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αφού τον θεωρεί όπως ο ίδιος τόνισε, ως έναν ιδανικό ιδιοκτήτη που συνδυάζει τόσο την αποδοχή από όλους τους παίκτες των «μπλε» όσο και την υπακοή σε κάθε του υπόδειξη.

Τα φετινά αποτελέσματα ποδοσφαίρου της Τσέλσι μαρτυρούν το καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας και μπορεί ο Ιβοριανός άσος να μην ανήκει πλέον στο δυναμικό του αγγλικού συλλόγου, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να παραδεχθεί τη δυναμικότητα του Ρομάν Αμπράμοβιτς και την προσφορά τους στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Με δηλώσεις του στη «Mirror», ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Λιλ, μίλησε για τον τρόπο που διοικεί ο Ρώσος και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι είναι ευθύνη του να υπενθυμίζει στους παίκτες το ρόλο του ως αφεντικού: «Ο ιδιοκτήτης συνήθιζε να το κάνει αυτό και κάθε φορά έπιανε. Ήρθε δύο φορές να μας το πει.

Τη μία ήταν επί εποχής Κάρλο Αντσελότι, όταν πήραμε το νταμπλ και την άλλη μετά την απόλυση του Αντρέ Βίλας Μπόας, όταν πήραμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες δεν τον φοβούνται. Δε μιλάει συχνά, επομένως όταν το κάνει όλοι τον ακούν».

Ο Σάλομον Καλού δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εκτεταμένη εμπλοκή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στις υποθέσεις της ομάδας, αφού προσωπικός του στόχος είναι η κατάκτηση τίτλων, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και το πέτυχε.

Μέχρι στιγμής κρίνεται επιτυχημένο το εν λόγω στοίχημα ποδόσφαιρο ωστόσο παίζεται εντός γηπέδου κι εκεί οι παίκτες της Τσέλσι έχουν δείξει τη διάθεση τους να κυνηγήσουν κι άλλες διακρίσεις τη φετινή σεζόν.

Ο Σάλομον Καλού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, επικροτώντας την επιλογή του Ρώσου να λειτουργεί τόσο ενεργά στο σύλλογο της Αγγλίας και λέγοντας χαρακτηριστικά ως προς αυτό: «Όταν επενδύεις σε μερικές ιδέες θες αυτές να βγουν. Επιπλέον, μερικές φορές είναι καλό να θυμίζεις πως “εγώ είμαι το αφεντικό”.

Είχε ιδιαίτερες σχέσεις με μερικούς και πάντα ό,τι θέλαμε το είχαμε. Δεν μπορείς να ζητήσεις περισσότερα».