Home SPORTS NEWS Μάσα: «Οικογένειά μου η Ferrari»

Μάσα: «Οικογένειά μου η Ferrari»


Πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ferrari, δήλωσε ο βραζιλιάνος πιλότος, Φελίπε Μάσα, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Scuderia.

Η ανακοίνωση της Ferrari:

«Η Scuderia Ferrari ανακοινώνει πως ανανέωσε το συμβόλαιο με τον οδηγό Φελίπε Μάσα μέχρι το τέλος του 2013».

«Είμαι ευχαριστημένος που καταλήξαμε σε συμφωνία. Η Ferrari αποτελεί την αθλητική οικογένεια μου και σε ολόκληρη την καριέρα μου στη Φόρμουλα 1, έχω οδηγήσει πάντα μονοθέσια οι κινητήρες των οποίων έχουν κατασκευαστεί στο Μαρανέλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να οδηγεί κάτι άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μοντετζέμολο και τον Στέφανο Ντομενικάλι, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα και με υποστήριζαν πάντα, κυρίως στις δυσκολότερες στιγμές», ήταν τα λόγια Μάσα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι, δήλωσε από την πλευρά του: «Πάντοτε στηρίζαμε τον Φελίπε, ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα μου, είμαστε σίγουροι για την αξία του και είμαστε βέβαιοι πως θα ξέρει πως να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που αποδείξαμε πως τρέφουμε στο πρόσωπο του με την ανανέωση του συμβολαίου του».

Από τους πρώτους που του έδωσαν συγχαρητήρια ήταν και ο τιμέιτ του, Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος έγραψε στο tweeter:

«Είμαι τόσο χαρούμενος που συνεχίζω για μια ακόμη χρονιά με τιμέιτ τον Φελίπε Μάσα. Είμαι βέβαιος πως συνθέτουμε την καλύτερη ομάδα #ForzaFerrari. Mετά από οκτώ διαφορετικούς τιμέιτς η παραμονή του Φελίπε αποτελεί παράδειγμα αυτού που λέω πάντοτε. Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε, εκτός κι αν είναι επίσημο».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr