Home SPORTS NEWS Μάτα: «Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κάνουν κακό»

Μάτα: «Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κάνουν κακό»


Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα κάνουν κακό στο ισπανικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Μάτα, καθώς αναγκάζουν τους ποδοσφαιριστές των υπόλοιπων ομάδων να φύγουν την Ισπανία, καθώς ξέρουν πως δεν πρόκειται να κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο εάν δεν βρίσκονται σε αυτούς τους δύο Κολοσσούς.


«Ανησυχώ για το κατά πόσο ανταγωνιστική θα είναι το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές αποχωρούν από την Primera Division. Υπάρχουν δύο ομάδες που πολεμούν για τον τίτλο, ενώ η τρίτη ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια τελειώνει τη χρονιά, έχοντας μείνει 30 βαθμούς πίσω από τους δύο πρώτους. Εάν δεν παίζεις για την Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης τότε δεν πρόκειται να κατακτήσεις κάποιο τίτλο.

Σήμερα, η πρώην ομάδα, η Βαλένθια, είναι αδύνατον να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι καλό για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες ομάδες υποφέρουν.

Στην Αγγλία οι ομάδες πρέπει να αποδεικνύουν πως έχουν την ικανότητα να πληρώσουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Για τα Ισπανικά κλαμπ από την άλλη πλευρά, το θέμα αυτό είναι λίγο περίπλοκο. Παρ’ όλα αυτά η Primera παραμένει το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο μαζί με την Premier League».

Για τους τίτλους που έχει κερδίσει με την Τσέλσι: «Στην πρώτη μου σεζόν στην Τσέλσι ήρθε αμέσως η επιτυχία. Αμέσως βρήκα τη χημεία μου, με τους νέους συμπαίκτες μου. Σκόραρα στο πρώτο μου παιχνίδι και μετά είχα «λυμένα» τα πόδια μου. Όταν ήρθα στην Τσέλσι ήθελα να κατακτήσω τίτλους και το κατάφερα, καθώς κερδίσαμε το πρώτο champions league στην ιστορία της ομάδας. Είπα στον εαυτό μου «Πως μπορείς να είσαι τόσο τυχερός;», αλλά η απάντηση είναι πως όταν δουλεύεις σκληρά τότε η επιτυχία θα έρθει».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr