Home SPORTS NEWS Νέα κόντρα Ρεάλ – Μπάρτσα για ένα ανύπαρκτο (;) βίντεο

Νέα κόντρα Ρεάλ – Μπάρτσα για ένα ανύπαρκτο (;) βίντεο


Η κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει σε νέα επίπεδα, με δημοσιεύματα από την Ισπανία να αναφέρουν πως οι Καταλανοί έχουν δημιουργήσει βίντεο με τα αντιαθλητικά φάουλ του Πέπε.

Ο Τίτο Βιλανόβα, πήρε θέση, αναφέροντας πως δεν υπάρχει κανένα βίντεο στα γραφεία του συλλόγου, ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο, από την πλευρά του τόνισε, πως υπήρξαν ομάδες που προσπάθησαν με πλάγιο τρόπο να πείσουν τον Πορτογάλο αμυντικό να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την «βασίλισσα».

Οι δηλώσεις του Τίτο Βιλανόβα: “Δεν υπάρχει κανένα video με κανέναν παίκτη. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Γράφουμε όλα τα ματς της Μπαρτσελόνα όμως δεν έχουμε ποτέ αφιερώσει χρόνο για να φτιάξουμε ξεχωριστά video για συγκεκριμένους παίκτες. Ήλπιζα ότι σε αυτές τις 15 ημέρες που πέρασαν από το τελευταίο μας παιχνίδι, θα μιλούσαμε περισσότερο για ποδόσφαιρο παρά για τον Πέπε”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο από την πλευρά του, ανέφερε: “Δεν γνωρίζω το παραμικρό για αυτό το video. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως όταν ο Πέπε δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ και υπήρχαν αρκετοί μήνες που υπήρχε αυτό το πρόβλημα, υπήρχαν δύο μεγάλοι σύλλογοι που πίεζαν τον μάνατζέρ του με πλάγιο τρόπο για να μην ανανεώσει ο παίκτης με τη Ρεάλ. Εάν αυτοί οι δύο σύλλογοι έχουν videos με τον Πέπε, είναι κάτι που δεν το γνωρίζω”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr