Home SPORTS NEWS Νιόπλιας: «Ο αγώνας κρίθηκε στο πέναλτι»

Νιόπλιας: «Ο αγώνας κρίθηκε στο πέναλτι»

nioplias


Στη φάση από την οποία προήρθε το πέναλτι των Νορβηγών με το οποίο πέτυχαν το 2-1, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως στο πρώτο γκολ των Νορβηγών έγινε φάουλ στον Κίσσα.

«Ήταν μια φάση στην οποία δεν έγινε καμιά παράβαση από το Χαραλάμπους στον Κινγκ αλλά ο διαιτητής είδε πέναλτι. Όταν στο 81ο λεπτό συμβαίνει μια τέτοια φάση,  δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Έχω την άποψη πως και στο πρώτο γκολ των Νορβηγών, έγινε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας» δήλωσε ο κ. Νιόπλια, εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο τον οποίο χάθηκε ο αγώνας για την Εθνική μας.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Καταφέραμε να προηγηθούμε και εάν καταφέρναμε να κρατούσαμε το 1-0 θα ήταν πολύ καλύτερα. Η έεξέλιξη του αγώνα μας αφήνει μια πολύ πικρή γεύση. Είναι μια ήττα που μας αφήνει πολύ πίσω στον όμιλο», πρόσθεσε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.
Οι δηλώσεις του Έγκιλ Όλσεν
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Η Κύπρος ήταν πολύ καλή ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα. Αξίζαμε τη νίκη στο τέλος όμως η Κύπρος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα», είπε ο προπονητής της Νορβηγίας Έγκιλ Όλσεν μετά το φινάλε.

πηγή: cfa