Home SPORTS NEWS Ξεκίνησαν τα… όργανα από νωρίς στο Λίβερπουλ

Ξεκίνησαν τα… όργανα από νωρίς στο Λίβερπουλ


Η πόλη του Λίβερπουλ κινείται στους ρυθμούς του τοπικού ντέρμπι μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Έβερτον, με τα… αίματα να ανάβουν από νωρίς μετά από δηλώσεις του προπονητή των «ζαχαρωτών», Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο τεχνικός της Έβερτον, δήλωσε πως οι… βουτιές του Λουίς Σουάρες μπορεί να καταστρέψουν το παιχνίδι των δύο ομάδων, τονίζοντας πως εάν κάποιος ποδοσφαιριστής του έκανε θεατρινισμούς θα του ζητούσε να σταματήσει και να σταθεί στα πόδια του.

«Οι άνθρωποι μιλούν για τις αποβολές σε αυτά τα ντέρμπι, χωρίς να μιλούν για τις αποφάσεις. Την προηγούμενη χρονιά η αποβολή προέκυψε από βουτιά και ήταν μια πραγματικά κακή απόφαση από τον διαιτητή. Κατέστρεψε το παιχνίδι. Φοβάμαι, επειδή πιστεύω ότι ο Σουάρες έχει… ιστορικό. Αλλά δεν είμαι διαιτητής. Αυτό που κάνουν οι παίκτες που βουτούν είναι να απωθούν τους φιλάθλους από το ποδόσφαιρο. Το κάνουν πολύ καλά και είναι δύσκολη δουλειά για τους διαιτητές.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί έξω που το κάνουν. Αλλά ελπίζω ότι αν αποκτήσω κάποιον που βουτάει να είμαι αρκετά τολμηρός για να το πω: ‘Μπορείς σε παρακαλώ να σταθείς στα πόδια σου και να μην πέφτεις τόσο εύκολα;’ Στον κόσμο απλά δεν αρέσει οι παίκτες να πέφτουν τόσο εύκολα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr