Home SPORTS NEWS Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

jimmys-efraim


Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με τη Νορβηγία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, μεταξύ αυτών και ο Στάθης Αλωνεύτης ο οποίος την Κυριακή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καί έτσι, ο Νίκος Νιόπλιας έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους 23 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Χρηστάκης Μάστρου, Άθως Σολωμού, Στέλιος Πάρπας, Παρασκευάς Χρήστου, Ντόσσα Τζούνιορ, Αγγελής Χαραλάμπους, Ηλίας Χαραλάμπους, Μάριος Αντωνιάδης, Τζέισον Δημητρίου, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Βασιλείου, Γιώργος Εφραίμ, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Δημήτρης Χριστοφή, Νέστορας Μυτίδης, Πιέρος Σωτηρίου και Στάθης Αλωνεύτης.

Εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Νορβηγία έχει τεθεί ο Χρίστος Μαραγκός. Απών σε σχέση με τον αγώνα με τη Σλοβενία και ο Βαλεντίνος Σιέλης λόγω καρτών.

Ο αυριανός αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 2.

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ ενώ θα υπάρχουν και αύριο ανοικτά ταμεία στο γήπεδο από τις 19:30.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Πολωνός Pawel Gil και θα έχει για βοηθούς τους επίσης Πολωνούς Piotr Sadczuk και Marcin Borkowski ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Hubert Siejewicz. Ο Σουηδός Bo Jonas Hil Karlsson ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας και ο Ρουμάνος CristianBivolaru παρατηρητής αγώνα.

Ο αυριανός, είναι ο τέταρτος αγώνας για την Κύπρο και τη Νορβηγία στον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Η Κύπρος έχασε εκτός έδρας με 3-1 από την Αλβανία και 2-1 από τη Σλοβενία ενώ νίκησε εντός έδρας την Ισλανδία με 1-0.

Η Νορβηγία έχασε εκτός έδρα με 2-0 από την Ισλανδία ενώ νίκησε εντός έδρας τη Σλοβενία με 2-1 και πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ελβετία.

πηγή: cfa