Home SPORTS NEWS Ρατσιστικό επεισόδιο στο Τσέλσι – Γιουνάιτεντ (Video)

Ρατσιστικό επεισόδιο στο Τσέλσι – Γιουνάιτεντ (Video)


Τα ρατσιστικά κρούσματα στην Premier League δεν έχουν σταματημό. Νέο θύμα ρατσιστικής επίθεσης η Τσέλσι. Ο λονδρέζικος σύλογος ζήτησε από την Αγγλική Ομοσπονδία να γίνει έλεγχος στον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Συγκεκριμένα, ο Μίκελ ανέφερε πως ο διαιτητής έκανε ρατσιστικό σχόλιο όταν σημείωνε το όνομα του στο μπλοκάκι μετά την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε. Επιπλέον οι παίκτες της Τσέλσι αναφέρουν πως τον άκουσαν να χαρακτηρίζει έναν από τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές του λονδρέζικου συλλόγου ως «Ισπανικό σκ..το».

Η F.A, με τη σειρά της ζήτησε από το Sky Sports το video του αγώνα προκειμένου να εξετάσει τις παραπάνω κατηγορίες, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο, καθώς δεν έχει καταγραφεί κάθε στιγμή του διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η FA, ανέφερε: «Έχουμε πάρει πολύ σοβαρά τις καταγγελίες της Τσέλσι και θα ερευνήσουμε εξονυχιστικά τα δεδομένα. Θα κάνουμε την έρευνα όσο γρηγορότερα γίνεται. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα σχόλια».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr