Home SPORTS NEWS Στο νησί των Φαιάκων τα σπουδαία

Στο νησί των Φαιάκων τα σπουδαία


Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πανθρακικός τον Πανιώνιο και η Κέρκυρα τον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στις νίκες

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αγνοεί τη νίκη από την 4η αγωνιστική όταν και είχε επικρατήσει του Πανιωνίου με 3-0. Εναντίον του Αστέρα (17:15, Novasports 2, pamesports.gr), η ομάδα του Λεβαδειακού θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι θα τον οδηγήσουν μέσα στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, ένα από τα καλύτερα όπλα τους, τον Στέφανο Ναπολεόνι αλλά και τον Κοτίτσα.

Πιθανή ενδεκάδα: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Μεντί, Χοσέμι, Γεωργίου, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι

Η αποστολή: Κασμερίδης, Τσιντώτα, Μουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Μπουντόπουλος, Πινέιρο.

Να παραμείνει σε τροχιά champions league

Πριν από λίγο καιρό θα έμοιαζε με τρελό όνειρο, αλλά πλέον δεν είναι. Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία και να παραμείνει σε τροχιά Chapions League, νικώντας σήμερα τον Λεβαδειακό.

Πιθανή ενδεκάδα: Φούλοπ, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Περόνε

Η αποστολή: Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Φραγκουλάκης, Έγκον, Μπακασέτας, Καλαντζής.

Δύσκολο το έργο του Πανθρακικού

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ο Πανθρακικός, θέλοντας να αφήσει πίσω του την πανωλεθρία της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου και είχε χάσει με 3-0 από τον ΠΑΣ, υποδέχεται τον φορμαρισμένο Πανιώνιο (17:15, Novasports 3, pamesports.gr), προσπαθώντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, θα έχει στη διάθεση του όλους παίκτες του, καθώς στην αποστολή βρίσκονται και οι Παπαδόπουλος και Κουτσόπουλος.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, βιγιαρέχο, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μουνάφο, Λαδάκης, Κάσελαν, Βαϊρουα, Μπαικαρά, Μίνγκας, Λουσέρο, Παπαδόπουλος, Κοντογουλίδης και Κυβελίδης.

Να παραμείνει…. πάνθηρας

Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του και να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογία, νικώντας αυτή τη φορά τον Πανθρακικό.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, θέλει να αφήσει πίσω την ήττα σοκ από την Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική και να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Έλληνας τεχνικός ωστόσο καλείται να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα της ομάδας του, καθώς δεν έχει στη διάθεση του για το σημερινό ματς, τους Καμπάνταη, Κουλουχέρη, Μενδρινό και Ντούνη.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Ρόβας, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Γιαννούλης, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Διαμαντάκος.

Να συνεχίσει τις εκπλήξεις

Η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της ημέρας (19:30, Novasports 2, pamesports.gr), με τους Φαίακες να έχουν ως στόχο τους, να πραγματοποιήσουν ακόμη μία έκπληξη, μετά τη νίκη τους επί του Πανιωνίου την 7η αγωνιστική.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-1-1): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Ζουμπουλάκης, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Μπουκουβάλας, Λεόν, Αγρίτης

Η αποστολή: Στρατηλάτης, Τσουμάνης, Παπαδήμας, Σταμογιάννος, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Διαμαντόπουλος

Να παραμείνει κοντά στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά, έχοντας στο πλευρό του 400 φίλους της ομάδας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κέρκυρα, έχοντας στο μυαλό του μόνο τη νίκη προκειμένου να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του για το σημερινό ματς τους, Κάτσε, Λόρενς, Ρομπέρ και Γεωργιάδη.

Πιθανή ενδεκάδα: Χακόμπο, Σταφυλίδης, Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λάζαρ, Φωτάκης, Λίνο, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Η αποστολή: Γλύκος, Αποστολόπουλος,, Κωνσταντινίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Γκαρσία, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Γιάννου

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr