Home SPORTS NEWS Τόρες: «Εγκατέλειψα τις αξίες που είχα από μικρός»

Τόρες: «Εγκατέλειψα τις αξίες που είχα από μικρός»


Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Τόρες, καθώς ανέφερε πως υπήρξε περίοδος στην Τσέλσι που δεν τον ενδιέφερε αν θα νικούσε ή θα έχανε η ομάδα του, ενώ ανέφερε πως μία μέρα θα αποκαλυφθεί ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από την Λίβερπουλ.

“Στα μισά της περσινής σεζόν εγκατέλειψα τις αξίες που είχα από μικρός. Στο παρελθόν είχα συμπαίκτες οι οποίοι δεν τους ένοιαζε αν θα νικήσει ή θα χάσει η ομάδα, επειδή δεν έπαιζαν. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω έτσι. Ωστόσο, μία μέρα ανακάλυψα πως ήμουν σαν αυτούς, δε με ένοιαζε αν θα νικούσαμε ή θα χάναμε από τη στιγμή που δεν έπαιζα”.

Για την αποχώρηση του από την Λίβερπουλ: “Χρωστάω πολλά στη Λίβερπουλ, στον κόσμο, σε όσους ήταν υπεύθυνοι, στον Μπενίτεθ και το τεχνικό του επιτελείο και στην πόλη. Η Λίβερπουλ είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δε με θυμούνται έτσι, αλλά ο χρόνος θα το αλλάξει.

Δε θα μπορούσα να πάω σε καλύτερο σύλλογο όταν έφυγα από την Ατλέτικο. Τις προάλλες όταν έμαθα για το “Χίλσμπορο” με άγγιξε. Γνωρίζω κόσμο που έχει εμπειρίες από τότε, τους έχω δει να κλαίνε. Έχω ζήσει με αυτό και έχει γίνει και δικό μου βίωμα. Ήρθε πολύ αργά η δικαίωση, αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αποφάσισα να φύγω επειδή ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά. Δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως έχουν βγει. Μία μέρα η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Όσον αφορά το αθλητικό σκέλος, χρειαζόταν ένα νέο πλάνο. Μιλήσαμε γι’ αυτό. Ο γιος μου είναι οπαδός της Λίβερπουλ και είχε αρχίσει να κλωτσάει την μπάλα πριν γίνει ενός έτους. Γεννήθηκε σε μία ποδοσφαιρική πόλη, δεν είχε άλλη επιλογή”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr