Home SPORTS NEWS Φινάλε με τα Νησιά Φαρόε για την Εθνική Παίδων

Φινάλε με τα Νησιά Φαρόε για την Εθνική Παίδων

u17-ethniki


Νικηφόρο φινάλε θα επιδιώξει η Εθνική μας στο αποψινό της παιχνίδι με τα Νησιά Φαρόε.

Οι υποχρεώσεις στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 της UEFA ολοκληρώνονται και για να διατηρήσουμε το δικαίωμα της ελπίδας θα πρέπει απαραίτητα να ξεπεράσουμε το εμπόδιο των Νησιών Φαρόε που σε δύο αγώνες δέχτηκαν ισάριθμες ήττες.

Μετά από δύο αγωνιστικές δράσης η Ελβετία βρίσκεται στους έξι βαθμούς και εξασφαλίζει και μαθηματικά το εισιτήριο της πρόκρισης.

Η Αυστρία που βρίσκεται στους τέσσερις βαθμούς, μπορεί να περάσει ως δεύτερη ακόμη και με ήττα.

Οι Αυστριακοί μετά το 6-0 επί των Νησιών Φαρόε και το βαρύ 5-1 της Εθνικής μας από την Eλβετία, απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα και στο συντελεστή τερμάτων.

Η Εθνική μας διατηρεί όμως ακόμη το δικαίωμα της ελπίδας για να πάρει θέση ως καλύτερη τρίτη ομάδα των ομίλων με την προϋπόθεση ότι απόψε θα   κερδίσουμε τα Νησιά Φαρόε και μας βοηθήσει η τελική κατάταξη και στους υπολοίπους έξι ομίλους της προκριματικής φάσης.

Η Εθνική μας στο σημερινό φινάλε θα αγωνιστεί με τους Παναγιώτου, Αντωνίου, Λίλλη, Κατελάρη, Νικολάου, Φραγκέσκου, Φράγκου, Μιχαϊλοβιτς, Πιττάτζιη, Ασσιώτη και Κατσιατή.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Γιώργος Σιαθιάς (αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ελβετία) και ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου που συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάδιο Hall της Αυστρίας, χωρητικότητας 400 θέσεων και θα αρχίσει στις 18:00.

Θα διαιτητεύσει ο Laurent Kopriwa από το Λουξεμβούργο με βοηθούς τον συμπατριώτη του Roland Flenghi και τον Αυστριακό Michael Baumann. Παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας ο Δανός Jan Carlsen.

Το σκηνικό στον όμιλο μας
1η αγωνιστική    10-Οκτ
Αυστρία-Κύπρος    0-0
Ελβετία-Νησιά Φαρόε    3-0
2η αγωνιστική    12-Οκτ
Κύπρος-Ελβετία    1-5
Αυστρία-Νησιά Φαρόε    6-0
3η αγωνιστική    15-Οκτ
Κύπρος-Νησιά Φαρόε    19:00
Ελβετία-Αυστρία    19:00

Βαθμολογία
Ελβετία 6
Αυστρία 4
Κύπρος 1
Νησιά Φαρόε 0

πηγή: cfa