Home SPORTS NEWS Ο Ιμπραΐμοβιτς στην Άρσεναλ! (pic)

Ο Ιμπραΐμοβιτς στην Άρσεναλ! (pic)


Κάπως άβολα θα πρέπει να αισθάνεται ο Αρσέν Βενγκέρ με τη φωτογραφία που βγήκε και πάλι στην επιφάνεια μετά από πολλά χρόνια από την  εφημερίδα “SUN”. Πριν από 12 χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε ταξιδέψει από τη Σουηδία στο Λονδίνο για να συναντήσει τον Αλσατό τεχνικό και να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Άρσεναλ από την Μάλμε. Μάλιστα, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε φωτογραφηθεί και με τη φανέλα των “κανονιέρηδων”, όμως η συμπεριφορά του Βενγκέρ εξόργισε τον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έφυγε από το προπονητικό κέντρο του αγγλικού συλλόγου και επέστρεψε στην πατρίδα του.

«Ο Αρσέν μου έδωσε φανέλα με το νούμερο 9 και το όνομά μου τυπωμένο σε αυτήν. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Έτσι λοιπόν, περίμενα να έρθει και να προσπαθήσει να με πείσει να μεταγραφώ στην ομάδα του, όμως ούτε καν προσπάθησε. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν μου έκανε κάποια σοβαρή πρόταση και αυτό που ήθελε να πει ήταν: “θέλω να δω πόσο καλός είσαι. Να σε δοκιμάσουμε”. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είχε δηλώσει ο Σουηδός.

Η Άρσεναλ είχε συμφωνήσει με την Μάλμε για την μεταγραφή του Ιμπραΐμοβιτς έναντι 3 εκ. λιρών, όμως ο επιθετικος εξοργίστηκε και η συμφωνία “χάλασε”. Ο Ιμπραΐμοβιτς πήγε τελικά στον Άγιαξ και η Άρσεναλ απέκτησε τον Φράνσις Τζέφερς από την Έβερτον για 8 εκ. λίρες. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr