Home SPORTS NEWS Άνω κάτω η Αγγλία λόγω… Χίτλερ (video&pics)

Άνω κάτω η Αγγλία λόγω… Χίτλερ (video&pics)


Διαβάστε ακόμα:

Τραγουδούσαν για…τις μαχαιριές!!!

Αυτή τη φορά η συμπεριφορά οπαδών σε γήπεδο της Αγγλίας ήταν κάτι παραπάνω από ρατσιστική εις βάρος αντιπάλων με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία στην ομοσπονδία της χώρας… Άνω κάτω έχει γίνει η Αγγλία με τα τελευταία περιστατικά ρατσιστικών συμπεριφορών, που είχαν και ναζιστικό «χρώμα»προς τους οπαδούς της Τότεναμ, από αυτούς της Γουέστ Χαμ!

Με τα θλιβερά γεγονότα να γίνονται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στον αγώνα των δυο ομάδων, που ήρθαν να… δέσουν με σοβαρά επεισόδια που έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη στην Ιταλία, όταν οπαδοί της Λάτσιο (η διοίκηση της ιταλικής ομάδας τόνισε με ανακοίνωση πως οι συγκεκριμένοι δεν σχετίζονται με τον σύλλογο) επιτέθηκαν σε κόσμο της λονδρέζικης ομάδας σε παμπ της Ρώμης! Σε επεισόδια που είχαμε έναν σοβαρό τραυματισμό, με την ιταλική αστυνομία να συλλαμβάνει πάντως δύο οπαδούς της Ρόμα ως ύποπτους στην επίθεση.

Την Κυριακή στον αγώνα της Τότεναμ με τη Γουέστ Χαμ, οπαδοί των «σφυριών» αποδοκίμασαν έντονα τον κόσμο των γηπεδούχων», χρησιμοποιώντας και αντισημιτικά συνθήματα κατά των γηπεδούχων. Φώναζαν συνθήματα υπέρ της Λάτσιο, ενώ η κάμερα έπιασε κάποιους να χαιρετούν… ναζιστικά! Στην συνέχεια τραγουδούσαν… «Μπορούμε να σας μαχαιρώνουμε κάθε εβδομάδα», αλλά και «ο Αδόλφος Χίτλερ έρχεται να σας κανονίσει, γ****οι Εβραίοι».

Σύμφωνα και με τον αγγλικό Τύπο, οι ρίζες της Τότεναμ είναι εβραϊκές, και έτσι οπαδοί της Γουέστ Χαμ έφτασαν στο σημείο να τραγουδήσουν προκλητικά και προσβλητικά συνθήματα ώστε να πικάρουν τους αντιπάλους τους.
Να αναφέρουμε πως οι οπαδοί των «πετεινών» αυτοαποκαλούνται «Yids», καθώς στις τάξεις τους ανήκουν πολλοί Εβραίοι.

Αυτά τα γεγονότα έχουν προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό στην Ομοσπονδία αλλά και την UEFA! Δεν αποκλείεται η Γουέστ Χαμ να κληθεί σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών της, κάτι που Ζητούν οι φίλαθλοι της Τότεναμ και όχι μόνο…

Κάποια στιγμή φάνηκε και οι παίκτες της Γουέστ Χαμ να… κολλάνε ακούγοντας τον κόσμο τους να φωνάζει αυτά τα συνθήματα, αν και ο Σαρ Αλαρντάις τόνισε πως δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό μιας και είχε το μυαλό του στο παιχνίδι!!!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr