Home SPORTS NEWS Έκοψαν… τη χαρά του «Κάρα» (video)

Έκοψαν… τη χαρά του «Κάρα» (video)


Βασικός για πρώτη φορά ξεκίνησε ο Γιώργος Καραγκούνης σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το παιχνίδι της Φούλαμ κόντρα στη Σάντερλαντ δεν κύλησε, όπως θα επιθυμούσε ο Έλληνας άσος! Η ομάδα του Λονδίνου έχασε με 1-3 για την 12η αγωνιστική με τον «Κάρα» να γίνεται αλλαγή στο 35’, αναγκαστικά, για λόγους τακτικής, αφού έπεσε θύμα… κόκκινης! Συγκεκριμένα, στο 31’ αποβλήθηκε παίκτης της Φούλαμ και ο Μάρτιν Γιολ για λόγους τακτικής έβγαλε τον Καραγκούνη.

Ο Γιώργος Καραγκούνης που μέχρι το Σάββατο σήμερα είχε τρεις συμμετοχές ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά των αγώνων, έκανε την πρώτη συμμετοχή στην ενδεκάδα της Φούλαμ στη Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μάρτιν Γιολ το έβαλε στον άξονα, ως αριστερός αμυντικός μέσος, αλλά, όπως είπαμε, αντικαταστάθηκε στο 35′, δίνοντας τη θέση του στον Φιλίπ Σεντέρος.

Βλέπετε, στο 31’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του στόπερ Μπρέντε Χάνγκελαντ, και αντικαταστάθηκε στο 35′ ο Έλληνας μέσος για να καλυφθεί το κενό στο κέντρο της άμυνας, κάτι που έγινε με την είσοδο του Ελβετού αμυντικού…
Τελικά η Σάντερλαντ άνοιξε το σκορ με τον Στίβεν Φλέτσερ στο 50’, ενώ η Φούλαμ ισοφάρισε με 10 παίκτες στο 62’ με τον Μλάντεν Πέτριτς. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν άλλα δυο γκολ με τον Κάρλος Κουέγιαρ στο 65’ και τον Στεφάν Σεσενιό στο 70’.

Ο Γιώργος Καραγκούνης όσο αγωνίστηκε έδειξε διάθεση, ζητούσε μπάλα, θέλοντας να βοηθήσει και επιθετικά, αλλά του… έκοψαν τη χαρά!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr