Home SPORTS NEWS Ήταν κάποτε Panathinaikos

Ήταν κάποτε Panathinaikos


Ένας απελπιστικά κακός Παναθηναϊκός γνώρισε «βαριά» ήττα με 3-0 από τα «δεύτερα» της Λάτσιο, η οποία είχε το μυαλό της στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Ρόμα. Το αποτέλεσμα αφήνει το Τριφύλλι ουσιαστικά εκτός συνέχειας αφού τώρα χρειάζεται δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου με Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ και Τότεναμ στο Λονδίνο αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί. Αν και αυτός ο Παναθηναϊκός του «Ολίμπικο» δεν πάει πουθενά…

Οι Πράσινοι παρουσιάστηκαν στο γήπεδο για 24 λεπτά. Έως ότου δηλαδή να σημειωθεί το 1-0. Μετά κατέρρευσαν συνολικά και παραδόθηκαν άνευ όρων στη Λάτσιο. Ο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να αισθάνονται τυχεροί για το γεγονός ότι η Λάτσιο δεν ήθελε να φορτσάρει και έσβησε από νωρίς τις μηχανές. Γιατί αλλιώς θα έγραφε μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε τη Λάτσιο. Δημιούργησε μάλιστα μια σημαντική ευκαιρία να σκοράρει στο 20ο λεπτό με ωραίο συνδυασμό αλλά προτού η μπάλα φτάσει στον Τοτσέ στη μικρή περιοχή, πρόλαβε ο Ράντου να διώξει. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουίνσι έκανε τακουνάκι στη μεσαία γραμμή χάνοντας τη μπάλα, οι Λατσιάλι την κυκλοφόρησαν γρήγορα, ο Κόζακ κινήθηκε ως πίβοτ μέσα στην περιοχή με τον Βύντρα να τον παρακολουθεί διακριτικά και το πλασέ του Τσέχου επιθετικού πήγε εκεί που χρειάζονταν για να «κρεμάσει» τον Καρνέζη. 1-0 και τέλος αγώνα για τον Παναθηναϊκό!

Η Λάτσιο έκανε ό,τι ήθελε από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ και μετά. Ήρθε ένα ακόμα λάθος παίκτη του Παναθηναϊκού, αυτό του άπειρου Χουχούμη ο οποίος γύρισε απρόσεκτα τη μπάλα προς τα πίσω πιεζόμενος και χάρισε την ασίστ στον Κόζακ να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Με το 2-0 στην πλάτη του στο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε με μηδενική ψυχολογία στο δεύτερο 45λεπτο. Ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς αρχή, μέση και τέλος για πολλοστή φορά φέτος, το Τριφύλλι δέχθηκε γρήγορα και το 3-0 σε ρυθμό προπόνησης από τη Λάτσιο (στο 58’) και μετά το παιχνίδι έγινε… φιλικό. Η ιταλική ομάδα τράβηξε χειρόφρενο, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο σουτ του στο 72’ και ο Φερέιρα κατέγραψε μια ακόμη αποτυχία τη φετινή σεζόν. Το ερώτημα ασφαλώς παραμένει ίδιο εδώ και πολύ καιρό: «Έχει γιατρειά αυτό που αντικρίζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εδώ και τρεις μήνες;».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr