Home SPORTS NEWS Αλόνσο: «Τον Τζέραρντ τον θαυμάζω»

Αλόνσο: «Τον Τζέραρντ τον θαυμάζω»


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στίβεν Τζέραρντ ο πρώην συμπαίκτης του και νυν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο.

Ο μέσος της «βασίλισσας» τόνισε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί εξέχουσα παρουσία της Λίβερπουλ.

«Θα μπορούσε να αγωνίζεται σε οποιαδήποτε εθνική ομάδα στον κόσμο, καθώς είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είναι ευέλικτος και έχει εξαιρετική σχέση με την μπάλα. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει σε οποιονδήποτε σύλλογο, σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά αποτελεί την εξέχουσα παρουσία της Λίβερπουλ και τον θαυμάζω γι’ αυτό», τόνισε αρχικά ο Αλόνσο.

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και ακόμα κρατάμε επαφές. Με επηρεάζει πάρα πολύ ως άνθρωπος. Όταν πήγα στη Λίβερπουλ, στην ηλικία των 22, και ήταν αρχηγός ήταν η μεγαλύτερη μορφή του συλλόγου. Για μένα είναι άξιο θαυμασμού ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν στους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας. Έμαθα πολλά από εκείνον», συμπλήρωσε ο μέσος της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr