Home SPORTS NEWS Ανεπιθύμητος ο Μπενίτεθ!

Ανεπιθύμητος ο Μπενίτεθ!


Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έτυχε της καλύτερης υποδοχής στο Στάμφορντ Μπριτζ απο τους φίλους της Τσέλσι. Ο Ισπανός τεχνικός, που αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, γιουχαίστηκε και σίγουρα θα ένιωσε άβολα στο 90λεπτό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το «Rafa Out» ήταν το πιο κοινό σύνθημα στις εξέδρες, ενώ εντύπωση έκανε και ένα πανό που ανέγραφε «Καλωσήρθατε στο τσίρκο, με πρωταγωνιστή τον χοντρό Ράφα ως το νέο κλόουν». Αντίθετα αποθέωναν τον πρώην προπονητή τους με φράσεις όπως «Στον Ρομπέρτο πιστεύουμε και τον αγαπάμε. Στον Ράφα ποτέ δεν θα πιστέψουμε. Γεγονός», ενώ στο 16ο λεπτό όλο το γήπεδο σηκώθηκε και χειροκρότησε. Θυμίζουμε ότι το 16 φορούσε ο ντι Ματέο όταν αγωνιζόταν με τα μπλε.

Την ίδια ώρα ο Αμπράμοβιτς καθόταν απερίφραστος στη θέση του δίπλα στον γιό του. Σε λίγο θα αρχίσουν και για τον ίδιο συνθήματα δυσαρέσκειας, λένε στην Αγγλία. Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι γνωστό τοις πάσι πως ήθελε να διώξει την παλιά φουρνιά. Αυτή ήταν η εντολή στον Βίλας Μπόας, αυτή είναι τώρα και στον Μπενίτεθ που άφησε εκτός τον Λάμπαρντ. Δεν χώνευε τον Ντι Ματέο γιατί προτιμούσε τον Ντρογκμπά απο τον Τόρες, τον Λάμπαρντ και τον Άσλει Κόουλ.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr