Home SPORTS NEWS Απάντησε σε Κασάνο ο Κόντε

Απάντησε σε Κασάνο ο Κόντε


Άμεση ήταν η αντίδραση του Αντόνιο Κόντε στα όσα δήλωσε ο Αντόνιο Κασάνο σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο επιθετικός της Ίντερ τόνισε πως δεν μπορεί να μιλάει για ηθική ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία, και ο τεχνικός της Γιουβέντους πέρασε στην αντεπίθεση με δήλωσή του, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου.

«Με έκπληξη διαβάζω τις δηλώσεις του κυρίου Κασάνο και νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Πρώτα από όλα, ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον όρο ηθική στις δηλώσεις μου. Ηθική που είναι έντονη σε μένα, άσχετα αν έχω τιμωρηθεί για τα στημένα παιχνίδια. Τους λόγους που με οδήγησαν στην παραδοχή της ενοχής μου, τους έχω εξηγήσει στο παρελθόν και δεν θέλω να επανέλθω.

Δεύτερο σημαντικό θέμα, είναι ο τρόπος με τον οποίον επιλέγονται οι παίκτες της ομάδας μου. Είπα πως πρώτη προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος, ο χαρακτήρας του παίκτη. Πρέπει να είναι εργατικός, να δουλεύει για την ομάδα και τους συμπαίκτες του και όχι για τον εαυτό του, να σέβεται τους κανόνες, τους ρόλους, ακόμα και τις εντολές που θα πάρει. Μου φαίνεται πως στην καριέρα του ο κύριος Κασάνο απέδειξε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, πως δεν έχει τίποτε από τα παραπάνω. Προς απόδειξη των λεγομένων μου υπάρχουν πολλά περιστατικά γραμμένα στην αυτοβιογραφία του, για τα οποία εκείνος μοιάζει να είναι περήφανος. Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να επεκταθώ άλλο. Απλά θυμίζω πως όταν χρησιμοποιώ συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, γνωρίζω απόλυτα το νόημά τους και την ετυμολογία τους».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr