Home SPORTS NEWS «Αφήστε τις γελοιότητες»

«Αφήστε τις γελοιότητες»


Για παιχνιδάκια του ΠΑΟ σε βάρος του ποδοσφαίρου έκαναν λόγο οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στη συνέλευση της Superleague για τα τηλεοπτικά.

«Είστε χρεωκοπημένοι επιχειρηματικά και πάτε να παίξετε τηλεοπτικά παιχνίδια με τον ΠΑΟ και το ποδόσφαιρο για να σώσετε τον εαυτό σας και τον ΣΚΑΙ. Πάρτε επιτέλους θέση και αφήστε τις γελοιότητες. Δεν θέλετε κεντρική διαχείριση; Βγείτε και πέστε το. Και αφήστε τον πόλεμο με τιτιβίσματα και ανακοινώσεις για γέλια», είπε ο κ. Βρέντζος προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΟ, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης συνέχισε:

«Περνάτε για χαζό τον κόσμο; Πείτε μας τι είστε εσείς; Παναθηναικός; Συμμαχία; ΣΚΑΙ; Τι είστε τέλος πάντων; Και ποιος σας είπε ότι το ποδόσφαιρο θα ανεχτεί συμπεριφορές σαν τις δικές σας; Που έχετε κάνει κριτή τον πάντων τον κάθε Βασιλάκη και τον κάθε Βοργιά; Δεν ντρέπεστε;Αν δεν μπορείτε να σώσετε αλλιώς τον ΣΚΑΙ πείτε το. Και ας αποφασίσουν οι οπαδοί του Παναθηναικού αν κάνετε καλό ή κακό στο ποδόσφαιρο. Αλλά μην τολμάτε να μπλέκετε στα παιχνιδάκια σας τον Ολυμπιακό»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr