Home SPORTS NEWS Βενγκέρ: «Σεβαστείτε τον Φαν Πέρσι»

Βενγκέρ: «Σεβαστείτε τον Φαν Πέρσι»


Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα βρεθεί για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του και ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε έκκληση στον κόσμο της Άρσεναλ να σεβαστεί τον Ολλανδό άσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει το μεσημέρι του Σαββάτου τους «κανονιέρηδες», για πρώτη φορά ύστερα από τη μετακίνηση του διεθνή επιθετικού στους «κόκκινους διαβόλους».

Να θυμίσουμε πως ο 29χρονος αστέρας ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι την απόφαση του να μην ανανεώσει με την Άρσεναλ μετά από οκτώ χρόνια παραμονής στο Λονδίνο (έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι) και έτσι οι Λονδρέζοι τον παραχώρησαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, μετά από αυτή την κίνηση, ο Φαν Πέρσι από ίνδαλμα για τους φίλους των «κανονιέρηδων» έγινε το «κόκκινο πανί»!

Ο Αρσέν Βενγκέρ ξέρει πως θα υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά δεν θέλει να υπάρξουν άσχημα πράγματα! «Ελπίζω να τύχει καλής υποδοχής γιατί έχει παίξει για μας για πολλά χρόνια και θέλω να λάβει τον σεβασμό που του αξίζει. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι φίλαθλοί μας, αλλά ελπίζω να έχει την αντιμετώπιση που τού αρμόζει», ανέφερε χαρακτηριστικά…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr