Home SPORTS NEWS Βραδιά για τρελά κέρδη!

Βραδιά για τρελά κέρδη!


 

Γράφει ο «Εξάσφαιρος»…

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε απόψε και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο με αγώνες «τελικούς» για πολλές ομάδες. Η στήλη σας έχει προτάσεις για όλα τα ματς, με σούπερ αναλύσεις, πάντα και με «πονηρές» επιλογές που πληρώνουν καλά. Στην «εξάδα» παίζουμε δυο… δυνατούς «άσους», OVER, αλλά και ένα «Χ» που αξίζει το ρίσκο μας με την τιμή που έχει. Προσοχή και στα επιμέρους σημεία που σας προτείνω, για να φτιάξετε τα παρολί σας. Η βραδιά με τις κατάλληλες επιλογές, μπορεί να μας προσφέρει τρελά κέρδη, με δεδομένο πως έξι παιχνίδια παίζονται μονά αποδεκτά!
Στην ενότητα «Υπάρχουν και άλλα» μπορείτε να βρείτε προτάσεις και από τα παιχνίδια των «μικρών» λιγκών στην Αγγλία! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας!

Η Μπάτε Μπόρισοφ πήρε ξανά το πρωτάθλημα στη Λευκορωσία και με τον στέμμα στο… κεφάλι της περιμένει τη Λιλ για τον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη γηπεδούχο να θέλει τη νίκη για να… καθαρίσει πρώτα με την 3η θέση. Μπορεί να είναι στο -3 από Βαλένθια και Μπάγερν, αλλά υστερεί σε σχέση με τις συγκεκριμένες ομάδες, μετά και τις δυο ήττες από τις «νυχτερίδες»… Η Μπάτε έχει πιο σημαντικό κίνητρο και σίγουρα έχοντας κερδίσει και τη Μπάγερν εντός, έχει προβάδισμα, με τη Λιλ να μην έχει βαθμό στον όμιλο. Η γαλλική ομάδα προβληματίζει φέτος. Μέχρι την Παρασκευή έδειχνε να βρίσκει τον… δρόμο της, αφού σε οκτώ αγώνες είχε χάσει δυο μόνο από τη Μπάγερν, αλλά ήρθε η ήττα από τη Λοριάν με 0-2 να προβληματίσει ξανά…
Η Μπάτε μετράει πέντε OVER στα έξι τελευταία της εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Σε τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της γηπεδούχου, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν σημειωθεί «4-6γκολ»… Να σας αναφέρω ακόμα πως η Λιλ έχει χάσει τα ματς του ομίλου από το πρώτο ημίχρονο! Το ίδιο συνέβη και στη Κοπεγχάγη, στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Το αναφέρω αυτό διότι ο «άσος» στο ημίχρονο πληρώνει 2,35. Στη Γαλλία η Μπάτε εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της Λιλ και νίκησε με 3-1! Στο 1,80 η τιμή του «άσου» και στο 1,75 αυτή του OVER.

Για τον ίδιο όμιλο, μεγάλο ματς από το οποίο σε μεγάλο ποσοστό θα κριθεί η πρωτιά του γκρουπ, έχουμε ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Μπάγερν. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με εννιά βαθμούς, ενώ στη Γερμανία η Μπάγερν νίκησε με 2-1. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το έργο για τους Γερμανούς, με τη Βαλένθια να είναι αήττητη στα πέντε τελευταία της ανεξαρτήτως διοργάνωσης (4-1-0), ενώ και στο πρωτάθλημα εντός δεν έχει χάσει (5-1-0). Με τη Μπάγερν να έρχεται και από 1-1 στη μπουντεσλίγκα (έχει πάντως διαφορά ασφαλείας) στο ντέρμπι της Βαυαρίας στη Νυρεμβέργη!
Σημειώνω ότι Μπάγερν στις επτά τελευταίες της εξόδους στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει δυο νίκες επί γαλλικού εδάφους. Επικράτησε της Μαρσέιγ και της Λιλ κρατώντας «λευκό» παθητικό στην άμυνα, στα άλλα πέντε δέχτηκε γκολ. Από τα 17 φετινά ματς της Βαλένθια σε Ισπανία και Ευρώπη, τα 11 έχουν λήξει με «2-3γκολ», ανάμεσα στα οποία είναι τα τρία από τα τέσσερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από το περσινό 0-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να μην σκοράρει εντός η Βαλένθια. Έκτοτε μετράει 6-2-0, όλες οι νίκες με δυο γκολ και άνω. Επίσης έχουν έρθει GOAL/GOAL τα έξι από τα επτά τελευταία ευρωπαϊκά της Μπάγερν ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στη μπουντεσλίγκα το πρώτο εκτός έδρας GOAL/GOAL φέτος ήταν αυτό με τη Νυρεμβέργη εκτός του Σάββατο (τέρματα 13-1)!
Περιμένω γκολ και από τις δυο ομάδες και «σημαδεύω» το OVER (1,50). Για οσους αρέσει το ρίσκο το «Χ» πληρώνει 3,25!

Στον 8ο όμιλο η Γαλατάσαραϊ, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση, θα πρέπει αυτό το ματς, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να το πάρει. Με τους «κόκκινους διαβόλους» να πηγαίνουν στην Πόλη, δίχως οκτώ βασικούς και να έχουν περάσει στην επόμενη φάση και ως πρώτοι! Βέβαια και οι «μικροί» της Γιουνάιτεντ θα θέλουν να δείξουν και δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα, με το «κλίμα» στην Τουρκία να μυρίζει πάντως μπαρούτι, λόγω και των διαφορών των γηπεδούχων με τους Άγγλους. Η «Γαλατά» στο πρωτάθλημα προέρχεται πάντως από δυο σερί γκέλες (1-1 με τη Μερσίν εκτός και ήττα με 1-3 εντός από την Καραμπόκ)-παραμένει πάντως πρώτη-, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε στη Πρέμιερ εκτός από τη Νόριτς με 0-1 και έπεσε από την κορυφή.
Σημειώνω ότι και στα τέσσερα προηγούμενα ματς της Γαλατάσαραϊ στη διοργάνωση σημειώθηκε γκολ στο πρώτο μέρος. Η γηπεδούχος έχει δεχτεί γκολ σε 12 από τα 14 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πετύχει από το ξεκίνημα της σεζόν οκτώ ανατροπές. Επίσης, η Γιουνάιτεντ από την αρχή της σεζόν σε 18 αναμετρήσεις δεν έχει ισοπαλία, έχοντας στον όμιλο 3/4 OVER. Παίζεται ο «άσος» στο 1,95, ενώ «στοχεύω» και στο OVER στο 1,60!

Στο άλλο ματς του ίδιου γκρουπ έχουμε σπουδαία αναμέτρηση στη Ρουμανία ανάμεσα στην Κλουζ και τη Μπράγκα. Με τις δυο ομάδες να παίζουν πολλά στον μεταξύ τους αγώνα. Αμφότερες θα τα δώσουν όλα για την επιτυχία, έχοντας στον όμιλο από 2/4 OVER. Η Κλουζ στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα έχασε, ενώ η Μπράγκα προέρχεται από πρόκριση στο Κύπελλο. Η φιλοξενούμενη αποδίδει μάλιστα καλύτερα εκτός έδρας και με νίκη χτυπά γερά πρόκριση, καθώς… κλείνει με τη Γαλατάσαραϊ εντός ενώ η Κλουζ θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ.
Με «2-3γκολ» έχουν λήξει οι πέντε από τις οκτώ φετινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Κλουζ. Στα 24 από τα 26 τελευταία της εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, η Κλουζ έχει σκοράρει. Η Μπράγκα έχει σκοράρει στα 11 από τα 13 τελευταία της ευρωπαϊκά παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Πριν από τον αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν αήττητη στα επτά προηγούμενα ευρωπαϊκά της ταξίδια (3-4-0 με τρεις ισοπαλίες με 1-1). Ποντάρω στο OVER (1,70), δεν αποκλείω να μην χάσει η Μπράγκα, στο 2,25 το «διπλό» και στο 3,25 το «Χ»!

Τελικό… έχουμε στο Τορίνο στον 5ο όμιλο, ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Τσέλσι, με τη Σαχτάρ να… καραδοκεί να πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια. Με τους «μπλε» να μην είναι στα καλύτερά τους και να προέρχονται από τέσσερις σερί γκέλες στο πρωτάθλημα (0-2-2), ενώ… πάντα τα παιχνίδια της Τσέλσι είναι… γεμάτα γκολ! Όπως και της Γιουβέντους, η οποία σε σύνολο πολλών αγώνων (21 ανεξαρτήτως διοργάνωσης) έχει μόλις μια ήττα από την Ίντερ εντός με 1-3. Με την «κυρία» στην Ευρώπη να έχει πάντως… έφεση στις ισοπαλίες! Με ισοπαλία βολεύεται πάντως η Τσέλσι!
Αήττητη η Γιουβέντους στα 10 τελευταία της ευρωπαϊκά στην έδρα της (4-6-0). Φέτος η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει 11/17 GOAL/GOAL σε καμπιονάτο και Ευρώπη. Εννιά… κολλητά αμφίσκορα έχει η Τσέλσι, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Επίσης, 10/12 τελευταία ματς των «μπλε» ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ήρθαν OVER. Στο 1,60 η τιμή του OVER!

Κλείνω με σημαντικό παιχνίδι της Μπενφίκα κόντρα στη Σέλτικ για τον 7ο όμιλο, αγώνα στον οποίο θεωρώ ότι οι αποδόσεις υποτιμούν πολύ τους «Κέλτες». Οι Σκωτσέζοι έχουν δείξει μάλιστα ανταγωνιστικό πρόσωπο και πρωταρχικός τους στόχος είναι να μην χάσουν, για να παραμείνουν μέσα στην πρώτη δυάδα, περιμένοντας τη Σπαρτάκ Μόσχας την τελευταία αγωνιστική. Προέρχονται άλλωστε από νίκη με 2-1 εντός κόντρα στη Μπαρτσελόνα.Θυμίζω πως είχαμε 0-0 στο πρώτο ματς στη Γλασκώβη.
Σημειώνω ότι η Μπενφίκα έχει σκοράρει στα 15 από τα 18 τελευταία της ευρωπαϊκά ματς. Επίσης, τα επτά τελευταία ευρωπαϊκά των «αετών» στο «Ντα Λουζ» έχουν έρθει UNDER. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της Μπενφίκα στον όμιλο κυμάνθηκαν στα «2-3 γκολ». Η Σέλτικ έχει σκοράρει φέτος και στα τέσσερα ευρωπαϊκά της (μαζί με τα προκριματικά) παιχνίδια της. Αγαπημένο σκορ ημιχρόνου των «Κελτών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 1-1, όσο έληξε το ημίχρονο σε Μόσχα και Βαρκελώνη. Θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο με «Χ», σημείο με απόδοση 3,90!

Η ΕΞΑΔΑ ΜΑΣ
100 ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΙΛ 1/OVER 1,80/1,75
(«άσος» στο ημίχρονο έχει απόδοση 2,35)
103 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 1,50
(το «Χ» έχει απόδοση 3,25)
104 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1/OVER 1,95/1,60
105 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΣΕΛΣΙ OVER 1,60
106 ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ OVER 1,70
(το «Χ» και το «2» πληρώνουν από 3,25 και 2,25)
107 ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ Χ 3,90

«Υπάρχουν και άλλα…»

****Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα κυνηγήσουν Σπαρτάκ Μόσχας και Μπαρτσελόνα στη Ρωσία για τον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα και με συνεχόμενα OVER, αλλά στην Ευρώπη η ήττα με 1-2 από τη Σέλτικ στη Γλασκώβη τους… προσγείωσε. Βέβαια, πάει για αποτέλεσμα στη Μόσχα για να μην τεθεί υπό αμφισβήτηση η πρώτη θέση και τον Λιονέλ Μέσι πάντα σε μεγάλα… κέφια, θέλοντας να καταρρίψει και άλλα ρεκόρ. Κυνηγά άλλωστε τον Μίλερ στο ρεκόρ σκοραρίσματος μέσα σε μια χρονιά. Δεν έχει χάσει και η Σπαρτάκ, στα τέσσερα τελευταία της στο πρωτάθλημα (3-1-0) και εντός μπορεί να σκοράρει… Η γηπεδούχος μετράει πάντως δυο νίκες στα 16 τελευταία της εντός έδρας σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχει 13/19 OVER και 15/19 GOAL/GOAL, ενώ έχει πετύχει στην επανάληψη τα 21 από τα 33 φετινά της γκολ. Η «Μπάρτσα» στα 10 τελευταία της εκτός στην Ευρώπη μετράει 7-1-2. Οι «μπλουγκράνα» έχουν σκοράρει και στα 19 τους φετινά ματς, ενώ έχουν δεχτεί 14 γκολ. Στο πρώτο γύρο είχαμε νίκη της «Μπάρτσα» με 3-2 και το αναφέρω αυτό, διότι ο Ισπανός Ουνάι Έμερι (τεχνικός της Σπαρτάκ) είναι χωρίς νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα ως προπονητής. Το GOAL πληρώνει πάντως καλύτερα από το OVER.
101 ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER/GOAL 1,35/1,60

****Στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Σαχτάρ είναι η ομάδα που έχει το κίνητρο στον αγώνα με τη Νόρντζελαντ στη Κοπεγχάγη. Η πρωταθλήτρια Ουκρανίας… καίγεται για τη νίκη, ώστε να μπει… σφήνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουβέντους και έτσι να πάρει την πρόκριση. Η φιλοξενούμενη έχει δείξει τα… δόντια στα προηγούμενα παιχνίδια της, παίζοντας εκτός με Γιουβέντους (είχαμε 1-1 αλλά η Σαχτάρ είναι ευκαιρίες για να πάρει το ματς) και Τσέλσι (έχασε 2-3 στο Λονδίνο με γκολ στο 90’+4 σε αγώνα που επίσης άξιζε κάτι παραπάνω). Εντός έχει νικήσει τη Νόρντζελαντ (2-0), αλλά και την Τσέλσι (2-1). Πριν από την ήττα της στην Αγγλία διατηρούσε μάλιστα αήττητο πολλών αγώνων (24), ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ακολούθησε η νίκη με 4-0 κόντρα στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, αλλά και η ήττα με 0-2 στο Κίεβο από την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα. Η Σαχτάρ έχει σκοράρει σε οκτώ από τις 10 τελευταίες της εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα τρία από τα πέντε τελευταία της ματς έχουν σημειωθεί από τέσσερα έως έξι γκολ. Σημειώνω ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δείξει και την πιο σταθερή αμυντική συμπεριφορά στον όμιλο. Είναι εκτός ο Χούμπσμαν (χαφ), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι αμυντικοί Κούτσερ, Τσιγκρίνσκι… Δεν αποκλείω λοιπόν να σκοράρει και η Νόρντζελαντ, ομάδα που είναι αήττητη στα πέντε τελευταία της στο πρωτάθλημα (4-1-0).
108 ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ OVER 1,40
(το «4-6 γκολ» πληρώνει 2,20)

****Θα σταθώ και στη Μ.Κ. Ντονς στην Α’ Αγγλίας, ομάδα που μετράει τέσσερις σερί νίκες, βρίσκεται σε φουλ φόρμα και θα παίξει στην έδρα της Σριούσμπερι. Η φιλοξενούμενη (εκτός 3-3-3) στα δυο τελευταία της ματς νίκησε μάλιστα τις δυο πρώτες ομάδες της κατηγορίας, δηλαδή τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός και τη Τρανμίρ εκτός με το ίδιο σκορ (1-0). Είναι στην 4η θέση και βλέπει ακόμα πιο ψηλά… Στο Κύπελλο ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Κέμπριτζ εκτός και στον δεύτερο αγώνα στην έδρα της… σκόρπισε την αντίπαλο της με 6-1! Η γηπεδούχος (εντός 4-2-3), μπορεί να προέρχεται από νίκη με 1-0 εντός κόντρα στη Κρου, αλλά δεν έχει την ίδια σταθερότητα. Με τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα δίνει μάχη για να σωθεί. Στα έξι τελευταία της μετράει 1-1-4. Αποκλείστηκε από το Κύπελλο με ήττα με 1-3 στην έδρα της Χέρεφορντ.Δεν περνά απαρατήρητο το «διπλό» με την τιμή που έχει…
118 ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ 2 1,95

****Στην Α’ Αγγλίας Τρανμίρ και Γουόλσολ δεν είναι στα καλύτερά τους, αλλά η γηπεδούχος βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από την αντίπαλό της. Είναι πρωτοπόρος και στα τέσσερα τελευταία της μετράει 2-1-1. Στόχος είναι να παραμείνει μέσα στην πρώτη δυάδα που δίνει και απευθείας άνοδο. Εντός μετράει 5-2-2 και μπορεί να σκοράρει. Στο Κύπελλο πέρασε θριαμβευτικά από έδρα της Μπρέιντρι με 3-0. Η φιλοξενούμενη, μπορεί να πήρε την τελευταία αγωνιστική 2-2 εκτός από την Κρόουλι, αλλά είναι για εννιά ματς χωρίς νίκη με τρεις ισοπαλίες (0-3-6). Στο Κύπελλο έχασε στην έδρα της 2-3 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) από την Λίνκολ. Πέρσι η Τρανμίρ νίκησε και στα δυο παιχνίδια (2-1 στην έδρα της και 1-0 εκτός)…
119 ΤΡΑΝΜΙΡ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ 1 1,50

****Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Πορτ Βέιλ κόντρα στη Μπρίστολ Ρόβερς, εκμεταλλευόμενη και την έδρα της. Η γηπεδούχος είναι στην δεύτερη θέση στη Β’ Αγγλίας, αλλά στα πέντε τελευταία της δεν έχει νικήσει (0-4-1). Στα 10 τελευταία της έχει πάντως μόλις μια ήττα (4-5-1), ενώ προκρίθηκε και στο Κύπελλο, με νίκη εκτός με 3-2 κόντρα στη Φόρεστ Γκριν. Εντός στο πρωτάθλημα μετράει 4-4-1 και σκοράρει, έχοντας φέρει και 6/9 OVER. Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Στα πέντε τελευταία μετράει 0-1-4. Επίσης, στα έξι τελευταία της στο πρωτάθλημα έχει φέρει πέντε OVER. Εκτός έδρας μετράει 1-3-4. Η φιλοξενούμενη έχει αποκλειστεί και από το Κύπελλο (έχασε εντός 1-2 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ). Πέρσι η Πορτο Βέιλ νίκησε και τα δυο ματς (1-0 εντός και 3-0 εκτός). Ποντάρω στον «άσο» και στο OVER…
125 ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ 1/OVER 1,65/1,50

****Από νίκη με 4-2 εντός κόντρα στην Τσέλτεναμ προέρχεται η Ρόδεραμ, η οποία «απάντησε» έτσι στην «πεντάρα» (0-5) που δέχτηκε εκτός από τη Ντάγκεναμ. Μετράει πάντως στα έξι τελευταία της 4-1-1, ενώ έχει και πρόκριση στο Κύπελλο (3-2 εντός τη Στίβενεϊτζ). Θα φιλοξενήσει τη Γουϊκομ, η οποία είναι τελευταία και η γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά. Η Ρόδεραμ εντός μετράει 7-0-2 με 7/9 OVER. Τελευταία η Γουΐκομ, αποκλείστηκε από το Κύπελλο (έχασε 1-4 στην έδρα της Κρου) είναι για έξι αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-2-4), έχοντας φέρει και τέσσερα OVER σ’ αυτές τις αναμετρήσεις. Η φιλοξενούμενη εκτός μετράει 2-1-6 με 6/9 OVER. Έχουν τύχη ο «άσος» και το OVER.
126 ΡΟΔΕΡΑΜ-ΓΟΥΪΚΟΜ 1/OVER 1,50/1,55

****Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο η Ρέξαμ, αλλά σε σχέση με τη Μπρέιντρι έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Κόνφερενς. Η φιλοξενούμενη δεν δέχεται εύκολα γκολ εκτός έδρας (μετράει 4-3-1) και θέλει να παραμείνει μέσα στην πρώτη πεντάδα, ενώ βλέπει… πάντα και την πρώτη θέση, η οποία δίνει απευθείας άνοδο. Η Ρέξαμ άξιζε τη νίκη (1-1) και με τη Γκέιντσχεντ εντός, σε αγώνα που είχε και δυο δοκάρια. Από την άλλη, μπορεί να σκοράρει εντός (2-3-3) η γηπεδούχος, αλλά δέχεται και γκολ. Πέρσι είχαμε 0-0 στην έδρα της Μπρέιντρι και 5-1 στο «σπίτι» της Ρέξαμ, με τη γηπεδούχο να παρουσιάζεται πολύ καλύτερη ως ομάδα στην κατηγορία. Έχει καλή τιμή το «διπλό»…
131 ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ-ΡΕΞΑΜ 2 1,95

****Έχει αξία ο «άσος» της Χάιντ στη Κόνφερενς, κόντρα στην Άλφρετον. Η γηπεδούχος είναι στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά τελευταία έχει ορθώσει ανάστημα καικ μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Στην έδρα της έχει 3-3-2 και είναι η ομάδα που… έσπασε και το αήττητο της Γκρίμσμπι, νικώντας την αντίπαλό της με 3-2. Σκληρή… ομάδα και η φιλοξενούμενη, η οποία στα έξι τελευταία της μετράει 2-2-2 και εκτός έδρας 4-2-3. Δεν θα έχει πάντως τον αρχηγός της Κέμπσον (ηγέτης της άμυνάς της. Θέλει να βρεθεί πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού η γηπεδούχος, είναι σε καλό… φεγγάρι και πληρώνει καλά!
132 ΧΑΪΝΤ-ΑΛΦΡΕΤΟΝ 1 2,35

****Η φόρμα των ομάδων με οδηγεί στο «διπλό» στα παιχνίδια Γουΐμπλεντον-Σάουθεντ (κωδ. 121) και Κόλτσεστερ-Κόβεντρι (κωδ. 110) με αποδόσεις 2,10 και 2,70. Στο τελευταίο ζευγάρι η φιλοξενούμενη έχει και την παράδοση μαζί της, καθώς από την περίοδο 2003-04 σε έξι αγώνες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σας…

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη στήλη μας και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος (pamesports.gr)