Home SPORTS NEWS Γκάφα ολκής από την Άρσεναλ

Γκάφα ολκής από την Άρσεναλ


Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η Άρσεναλ, καθώς έστειλε στα μέλη της, κούπες οι οποίες όμως απεικόνιζαν πάνω τους, τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Άλεξ Σονγκ, δύο παίκτες οι οποίοι αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς των «κανονιέρηδων».

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Άρσεναλ, αποφάσισε φέτος, το δώρο που θα πάρουν τα νεαρά μέλη του συλλόγου, ηλικίας 4 έως 11, να είναι κούπες με τους αγαπημένους παίκτες τους. Ωστόσο αυτό που μάλλον ξέχασε η διοίκηση, είναι ότι το πρώην αγαπημένο παιδί της εξέδρας, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, τους εγκατέλειψε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να κερδίσει τίτλους, όπως είχε δηλώσει ο Ολλανδός επιθετικός, αλλά και ο Άλεξ Σονγκ, ο οποίος έφυγε για τον ίδιο λόγο, είναι απαραίτητο να μην βρίσκονται στις κούπες, για ευνόητους λόγους.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τους γονείς των νεαρών οπαδών να επιστρέφουν τις επίμαχες κούπες συνοδευόμενες με ένα γράμμα, το οποίο μεταξύ των παραπόνων είχε και πολλά «γαλλικά».

Η διοίκηση της Άρσεναλ, πήρε θέση για αυτό το ατυχές συμβάν, αναφέροντας πως οι κούπες έφτασαν τον Σεπτέμβριο και ξέχασαν να τις αλλάξουν.

Να αναφέρουμε ότι διανεμήθηκαν περίπου 20.000 από το «αμαρτωλό» δώρο…


Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr