Home SPORTS NEWS Διάβολος» ο Φαν Πέρσι (Video)

Διάβολος» ο Φαν Πέρσι (Video)


Διαβάστε ακόμα:

Στη… πυρά ο Σάντος (photos)

Με κεντρικό πρόσωπο αποτέλεσε ο Ρόμπι Φαν Πέρσι, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στην επιτυχία με 2-1 απέναντι στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να παρουσιάζουν ξανά κακό πρόσωπο στην αμυντική τους λειτουργία. Ο Ολλανδός άσος σκόραρε μόλις στο 3’, δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, αλλά ως «ψυχρός» επαγγελματίας οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στο… τρίποντο! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για τη Γιουνάιτεντ! Οι «κανονιέρηδες» έχουν πάντως και κάποια παράπονα από την διαιτησία για ορισμένες φάσεις του αγώνα, όπως το πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Καθόρλα, αλλά ο Ρούνεϊ αστόχησε από την «άσπρη βούλα»!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς προηγήθηκαν με τον Ρόμπι Φαν Πέρσι στο 3’! Σκορ που έμεινε στο πρώτο μέρος, μετά και το χαμένο πέναλτι του Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις… Τελικά το 2-1 για τη Γιουνάιτεντ πέτυχε στο 67’ ο Εβρά, ενώ δυο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Γουϊλσιρ με απευθείας κόκκινη. Ο νεαρός άσος παίκτης δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμά του πάνω στον Πατρίς Εβρά… Στις καθυστερήσεις σκόραρε ο Καθόρλα με ωραίο σουτ και έτσι μείωσε για την Άρσεναλ, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα!

Οι συνθέσεις
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι (61’ Άντερσον), Βαλένσια (82’ Νανί), Άσλεϊ Γιάνγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Μανόνε, Σανιά, Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Αντρέ Σάντος, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Καθόρλα, Ράμσεϊ (52’ Γουόλκοτ), Ποντόλσκι (81’ Αρσάβιν), Ζιρού…

http://www.dailymotion.com/video/xutals_yyyyy-yyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyyy-2-1-yyyyyy-yyyyyy-yyy-10-yyyyy-yyy-yyyyyyy_sport?start=1

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr