Home SPORTS NEWS Επιθετικός Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Επιθετικός Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ


Κυρίαρχο από το πρώτο λεπτό θέλει ο Ζαρντίμ τον Ολυμπιακό εναντίον της ΑΕΚ. Επιθετικό πλάνο από τον Πορτογάλο που έχει πληθώρα επιλογών.

Η νίκη επί της ΑΕΚ είναι η μοναδική σκέψη στον Ολυμπιακό, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους υπεύθυνους της ομάδας να συνεχίζουν την πλύση εγκεφάλου στους παίκτες ώστε να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος λόγω της βαθμολογικής θέσης του και με τον Πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζει επιθετικό σχήμα ώστε να ελέγξει από την αρχή το παιχνίδι και να καταδείξει άμεσα ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού λέει συνεχώς στους παίκτες ότι «η ΑΕΚ είναι πάντα ΑΕΚ, η φανέλα της είναι βαριά ανεξαρτήτως αγωνιστικής και βαθμολογικής κατάστασης και το παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ντέρμπι. Και με τον Άρη όλοι έλεγαν ότι θα περάσουμε άνετα, αλλά είδατε τι έγινε».

Ο Ζαρντίμ έχει πληθώρα επιλογών για την ενδεκάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά, όπου με την επιστροφή των Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα γίνεται χαμός για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Στις δοκιμές που έκανε πάντως στην προπόνηση ο Πορτογάλος έδειξε ότι υπολογίζει σοβαρά για το ένα άκρο της επίθεσης τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και ότι σκέφτεται με το νεαρό Έλληνα άσο και τον Τζαμέλ Αμπντούν να χτυπήσει την ΑΕΚ με παίχνίδι από τα άκρα.

Η ενδεκάδα πάντως είναι γρίφος, καθώς είναι πιθανή η μετάθεση του Μοδέστο στο κέντρο της άμυνας και ενδεχομένως και του Μανιάτη. Με τον Λιούμπομιρ Φέισα φαβορί για τη θέση του αμυντικού μέσου. Και με τον Νταβίδ Φουστέρ να δοκιμάζεται για τη θέση του επιθετικού χαφ.

Σίγουρος είναι ο Κάρολ για την εστία. Δεξιά Τοροσίδης ή Μανιάτης, αριστερά Χολέμπας, για στόπερ σίγουρος είναι ο Σιόβας και την άλλη θέση διεκδικούν Μοδέστο, Παπάζογλου και Μανωλάς, αν τελικά είναι απολύτως έτοιμος. Φέισα, Μανιάτης και Φουστέρ δοκιμάστηκαν στα χαφ, με Βλαχοδήμο, Αμπντούν και Μήτρογλου στην επίθεση. Αλλά για την ενδεκάδα υπάρχουν και οι Τζεμπούρ, Μασάντο, Γκρέκο, Ιμπαγάσα. Μιλάμε ότι πλέον θα γίνει «σφαγή» και για μια θέση στη 18αδα!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr