Home SPORTS NEWS Επιστροφή Σιόβα-Φετφατζίδη

Επιστροφή Σιόβα-Φετφατζίδη


Ο Δημήτρης Σιόβας γυρίζει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό του Κοντρέρας, ενώ ο Ζαρντίμ δίνει ξανά ευκαιρία στον Γιάννη Φετφατζίδη

Δίδυμο Σιόβα-Μανωλά θα έχει εναντίον του ΟΦΗ και πιθανότατα και κόντρα; στην Μονπελιέ η άμυνα του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό του Πάμπλο Κοντρέρας, με τον Χιλιανό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά με λιγοστές πιθανότητες από το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Δημήτρης Σιόβας ξεκίνησε ως βασικός στόπερ του Ολυμπιακού στη σεζόν, στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Κώστα Μανωλά, χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος εναντίον της Άρσεναλ και τώρα γυρίζει μετά τον τραυματισμό του για να παίξει ξανά στο κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ετοιμάζεται να επαναφέρει στη δράση τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος δεν έχει παρά μόνο μία συμμετοχή από την αρχή στη φετινή περίοδο. Ο διεθνής άσος έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών, δείχνει σε καλή κατάσταση και ο Πορτογάλος τον δοκιμάζει στα βασικά πλάνα του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Στο μυαλό του Ζαρντίμ υπάρχει και η χρησιμοποίηση του Ντρίσα Ντιακιτέ για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, προκειμένου να δώσει ανάσες στον Φρανσουά Μοδέστο.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την πρόοδο στην ετοιμότητα του Ραφίκ Τζεμπούρ και του Αριέλ Ιμπαγάσα ώστε να είναι έτοιμοι οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές για την καθοριστική αναμέτρηση με την Μονπελιέ.

Μετά από αυτό το παιχνίδι αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στις υποθέσεις ανανέωσης συμβολαίων με Τοροσίδη, Τζεμπούρ και Χολέβα.

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη με τη Μονπελιέ και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας», δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο, να είστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι», συμβούλευσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους παίκτες του μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη και ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ είχε η ομάδα του Ολυμπιακού που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης, στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr