Home SPORTS NEWS Ζαρντίμ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ζαρντίμ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»


Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο στο ματς κόντρα στην Σάλκε, ενώ έκανε λάθη στο δεύτερο μέρος, σύμφωνα με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Λεονάρντο Ζαρντίμκ, συμπληρώνοντας πως ήταν ένα ματς το οποίο μπορούσαν να κερδίσουν αλλά τελικά έχασαν.

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις είτε έχεις τύχη είτε όχι. Η ομάδα μπήκε καλά από πλευράς συμπεριφοράς παικτών και στρατηγικής. Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά το γκολ ήρθε σε μια στιγμή που δεν απειλούμασταν, από ένα μακρινό σουτ, ενώ εμείς είχαμε δύο ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά χάσαμε. Δυστυχώς δεν πετύχαμε τον στόχο μας»

Όσο για το αν θεωρεί αποτυχία τη μη πρόκριση στους «16»: «Ήταν ένας στόχος που δεν επετεύχθη. Πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στους 16, δεν τα καταφέραμε. Ο δεύτερος στόχος ήταν το Europa League και το πετύχαμε. Θέλουμε να επικεντρωθούμε πλέον στον επόμενο στόχο».

Εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να φτάσει φέτος πιο μακριά από τους «16» του Europa League: «Στόχος είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες, όπως είμαστε κι εμείς. Στόχος μας είναι να φτάσουμε αρχικά στους ‘16’ και μετά βλέπουμε».

Για το ματς κόντρα στην Άρσεναλ: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας, να έχουμε καλή απόδοση και να νικήσουμε».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στη συνέντευκη Τύπου:

«Κάθε αποτέλεσμα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δίκαιο. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη στρατηγική και την απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όχι τόσο. Η Σάλκε μας πίεσε και χάσαμε τον έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου. Όταν βελτιωθήκαμε χάσαμε ευκαιρίες αλλά τότε δεχτήκαμε και το γκολ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς, δεν πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν οι «16», πετύχαμε όμως το δεύτερο στόχο μας, να συνεχίσουμε δηλαδή στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε ένα ακόμη αγώνα με την Άρσεναλ. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση με εννέα βαθμούς».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr