Home SPORTS NEWS Ζιρού: «Χαρά μου να παίξω με τον Ανρί»

Ζιρού: «Χαρά μου να παίξω με τον Ανρί»


Ο Ολιβιέ Ζιρού προέτρεψε τους ανθρώπους της Άρσεναλ να πάρουν τον Τιερί Ανρί, έστω και δανεικό από τη Νέα Υόρκη, στο διάστημα διακοπής του MLS! Ο διεθνής Γάλλος άσος μίλησε στον αγγλικό Τύπο, καθώς εδώ και μερικές μέρες κάνει προπόνηση, μαζί με τον 35άχρονο στράικερ.

«Στον Ανρί έχει λείψει ο ενθουσιασμός της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δε μού έχει πει αν θα επιστρέψει τελικά. Θα είναι μεγάλη χαρά για μένα να αγωνιστώ μαζί του», υπογράμμισε ο πρώην άσος της Μονπελιέ… Με τον Ζιρού να δείχνει ενθουσιασμένος από την προοπτική να παίξει μαζί με τον Ανρί!

Ο Τιερί Ανρί από τότε που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Νέα Υόρκη στο MLS πήγε και είδε το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ, τα είπε με τον Αρσέν Βενγκέρ, και από την επομένη ξεκίνησε προπονήσεις με τους «κανονιέρηδες»! Έτσι στην Αγγλία γράφεται πως, όπως και πέρσι, θα παίξει δανεικός από τη Νέα Υόρκη, για κάποιους μήνες στην Άρσεναλ…  Με δεδομένο πως ο Ζερβίνιο θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική του ομάδα…

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr