Home SPORTS NEWS Ηρωικό «διπλό» για Ρεν, 2-1 την Παρί! (video)

Ηρωικό «διπλό» για Ρεν, 2-1 την Παρί! (video)


Η Ρεν κατάφερε και… έκλεισε το «σπίτι» της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς «άλωσε» την πρωτεύουσα και έφυγε μ’ ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» με 2-1, ενώ από το 52’ έπαιζε με εννιά παίκτες! Μ’αυτή την επιτυχία η φιλοξενούμενη ανέβηκε στην 3η θέση και είναι στο -1 από την αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειξαν πως χωρίς το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχουν πρόβλημα! Ο Σουηδός έλειψε για δεύτερο ματς, λόγω της τιμωρίας του και η ομάδα του δεν κέρδισε. Η Παρί έμεινε μάλιστα για 3ο ματς χωρίς νίκη (0-1-2), ενώ για δεύτερο αγώνα στο «Παρκ ντε Πρενς» έχασε!

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής η Ρέν συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία, φτάνοντας στην 3η σερί νίκη! Η φιλοξενούμενη άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Αλεσαντρίνι. Στο 21’, ο Νενέ ισοφάρισε και στο 25’ ο Κοστίλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και άφησε τη Ρεν με δέκα παίκτες!

Η φιλοξενούμενη κατάφερε πάντως να σκοράρει με τον Φερέ στο 35’, αν και έπαιζε με δέκα. Στο 52’ ο Μακούν είδε μάλιστα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε με τη Ρεν να συνεχίζει με εννιά. Παρόλα αυτά η φιλοξενούμενη κατάφερε και κράτησε την πολύτιμη νίκη…

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr